Gezocht: enthousiaste verkoper (32-40 uur)

Zit het verkopen jou in het bloed? Ben je gemotiveerd en wil je graag mensen helpen met het vinden van de beste camper? Misschien ben jij dan wel de ambitieuze verkoper die we zoeken. Als verkoper bij Bosma Campers beheer je zowel de voorraad in de showroom als online en mag je onze klanten helpen met je expertise, zodat ze dankzij jou de perfecte camper kunnen vinden.

Wat ga je doen?

Als verkoper bij Bosma Campers heb je een afwisselende en interessante takenlijst. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte campers en het beheren van de showroom en de online voorraad, maak je offertes en volg je deze op, lever je de verkochte campers af en hou je je bezig met de ontplooiing van onze online activiteiten.

Wat hebben wij te bieden?

Bosma Campers zorgt voor een moderne werkomgeving, waar je up-to-date systemen tot je beschikking hebt en kan rekenen op een zeer collegiale en goede werksfeer. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich goed voelen op de werkvloer en dus brengen we een keurig salaris, vergoeden we je reiskosten en bieden we je verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

Als onze verkoper zouden we graag het volgende van je zien:

  • Je bent ambitieus en hebt een hart voor de zaak
  • Je bent gemotiveerd en kan deze motivatie goed overbrengen op onze klanten
  • Je hebt affiniteit met online werkzaamheden
  • Je zorgt voor een groei van onze klantenkring

Denk jij dat je ons team kan komen versterken?

Reageer dan op deze vacature, door een mailtje te sturen naar info@goedkopecampers.nl. Stuur naast je motivatiebrief ook je CV mee en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als de nieuwe verkoper van Bosma Campers.