TJL camperbouw


TJL Buscampers: “Een nieuwe camper in een gebruikt jasje.” .


Het TJL- concept is heel eenvoudig, maar u bespaart hierdoor wél heel veel op de aanschafkosten!
Het gaat als volgt: wij kopen een occasion bus van een goede kwaliteit, deze occasion wordt vervolgens vakkundig door ons omgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige camper. Onze ruime ervaring op het gebied van inkoop van occasions garandeert een goede kwaliteit van de bus, tegen een redelijke prijs. De bussen worden standaard voorzien van een comfortabel vast tweepersoonsbed, een gezellige halve zitgroep met twee functionele draaistoelen en een royale was en wc ruimte.
Alles wat u nodig heeft om heerlijk relaxt te verblijven is aan boord.

Ons unieke concept wordt steeds populairder, omdat het camperinterieur dus heerlijk nieuw, ongebruikt en fris is! Een camper zonder verleden, geen hondenharen, geen vlekken, geen beschadigingen of defecten. Het technische gedeelte van de camper wordt uitgebreid en vakkundig door onze ervaren monteurs gecontroleerd, zodat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan. Uiteraard krijgt u 1 jaar volledige garantie op de inbouw en 3 maanden garantie op de technische onderdelen. Heeft u interesse in een TJL Buscamper, maar wilt u geen standaard indeling? Geen probleem! Informeert u eens naar onze bussen die beschikbaar zijn voor inbouw. Zonder meerprijs bouwen wij een camper, volledig afgestemd op uw unieke wensen. Onze TJL Buscampers blinken niet alleen uit in kwaliteit, maar ook in hun gunstige prijzen. Een volwaardige camper, met een vast bed en van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk kunt reizen én verblijven in uw eigen, veilige camper!

Enthousiast geworden en wilt u meer weten over de TJL Buscampers? Belt u ons dan vrijblijvend. Wij informeren u graag. U kunt bij ons een testverslag aanvragen dat door het camper ABC is uitgevoerd. Meer informatie hierover vindt u ook op: www.tjl-mobile.nl.