Over ons

Bosma Campers is al ruim 20 jaar actief in de camperbranche. Inmiddels zijn wij een begrip in camperland en weten de echte kampeerders ons wel te vinden. In 2019 zijn Sander en Melissa de nieuwe eigenaren geworden van dit succesvolle bedrijf. Aangezien Sander al meer dan 10 jaar werkzaam is bij Bosma Campers, is dit geen vreemde ontwikkeling. Samen met zijn vrouw Melissa, probeert hij Bosma Campers nog meer op de kaart te zetten en het kampeerders zo goed mogelijk naar de zin te maken. Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij u op alle vlakken van dienst zijn.

Bosma Campers is al ruim 20 jaar actief in de camperbranche

De voordelen van Bosma Campers

  • Ruime ervaring in de camperbranche
  • Ruime voorraad campers
  • BOVAG erkend bedrijf
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Zeer uitgebreide showroom
  • Meerdere servicepunten door heel Nederland
  • Inruil is mogelijk
  • Eigen camper werkplaats
Het team van Bosma campers staat voor u klaar.

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met passie voor het vak. Zowel onze verkopers als monteurs helpen u graag. Maak kennis met ons team:

Melissa Bouwmeester - Directie

Melissa Bouwmeester - Directie
directie@goedkopecampers.nl

Sander Bouwmeester - Directie

Sander Bouwmeester - Directie
directie@goedkopecampers.nl

René

René - 1e monteur
werkplaatsbosma@hotmail.nl

Brian - Monteur

Brian - Monteur

Henk - Monteur

Henk - Monteur

Patrick - Algemeen medewerker

Patrick - Algemeen medewerker

Pascal - Algemeen medewerker

Pascal - Algemeen medewerker

Geert - Chauffeur

Geert - Chauffeur

Groot aanbod tweedehands campers

Bosma Campers heeft het grootste aanbod tweedehands campers van heel Nederland. Wanneer u bij ons een camper koopt, kunt u daarmee terecht bij meerdere servicepunten in heel het land. Zo bent u dus niet verplicht uw camper bij ons in Hoogeveen te brengen voor een onderhoudsbeurt, maar kunt u altijd bij een servicepunt bij u in de buurt terecht. Ook voor schadeherstel of reparaties kunt u hier dan terecht, zelfs in de garantieperiode. Heeft u iets in te ruilen? Dan kan dat altijd. Niet alleen uw oude camper kunt u inruilen, ook uw auto, bus, caravan of zelfs uw motor kunt u bij ons inruilen. U kunt bij ons niet alleen een camper kopen, ook kunnen wij u helpen met de verkoop van uw eigen camper. Middels camper bemiddeling zorgen we voor een goede prijs voor uw camper zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen.

Op zoek naar een goedkope camper?

Bekijk ons assortiment

Eigen werkplaats

Een groot voordeel van Bosma Campers, is dat wij beschikken over een eigen werkplaats. Dat betekent dat we de campers voordat u ze koopt helemaal kunnen controleren en eventuele aanpassingen bij ons in de werkplaats gedaan kunnen worden. In onze ruime werkplaats kunnen wij u ook van dienst zijn met het camper onderhoud. Is uw camper toe aan een onderhoudsbeurt, dan staan onze monteurs voor u klaar. Heeft u schade opgelopen? Ook dan helpen we u met de camper reparatie in onze eigen werkplaats. Onze ruime camper garage biedt alles wat uw camper nodig heeft voor zijn reparatie of onderhoudsbeurt. We beschikken over moderne apparatuur en zorgen ervoor dat u weer veilig op pad kunt.

Bosma Campers beschikt over een eigen werkplaats waar we de camper controleren en eventueel herstellen

BOVAG-bedrijf

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het gaat om service. Wij vinden uw mening belangrijk en luisteren daarom goed naar uw wensen. Daarnaast zijn wij een erkend BOVAG-bedrijf. Wanneer u een camper koopt, is dat natuurlijk een flinke investering. U wilt dan ook verzekerd zijn dat u veilig en comfortabel op weg kunt en op uw vakantieplaats kunt genieten van uw camper. Bij een BOVAG-bedrijf kunt u hiervan op aan. Uw camper wordt uitvoerig gecontroleerd en hersteld, zodat u veilig de weg op kunt. Daarnaast kunt u kiezen voor extra zekerheid met de BOVAG-garantie. Dit betekent 6 maanden aanvullend garantie inclusief een grote onderhoudsbeurt. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.