Camper werkplaats

In onze werkplaats werken wij aan uw camper. U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties, aanpassingen en onderhoudsbeurten. Ons ervaren team van monteurs zorgt goed voor uw kostbare bezit en werkt schoon en met beleid. Onze ruime camper garage biedt alles wat uw camper nodig heeft voor zijn reparatie of onderhoud. Doordat wij beschikken over moderne apparatuur voor het herstellen van uw camper, kunt u weer veilig op pad, de vakantie tegemoet!

Maak een afspraak

Voor uw camper onderhoud kan u terrecht in de garage van Bosma Campers

Reparatie aan uw camper in onze werkplaats

Ondanks uw voorzichtigheid, is het toch mogelijk dat uw camper schade oploopt. Uiteraard wilt u deze graag snel gerepareerd zien. Gelukkig biedt onze camper garage hier alle gelegenheid toe. In onze werkplaats beschikken we over de benodigde materialen en apparatuur om uw camper weer als nieuw te maken. De camper reparatie wordt door ervaren monteurs gedaan en met uiterste precisie. Of de schade nu groot of klein is, wij zorgen ervoor dat uw vakantie gewoon door kan gaan en u snel de weg weer op kunt.

Onderhoud aan uw camper

Onze camper werkplaats biedt tevens ruimte voor onderhoud aan uw mobiele vakantieverblijf. Uiteraard wenst u veilig op pad te gaan met uw camper, zeker wanneer u wat verder weg op vakantie gaat. Het is dan uitermate belangrijk dat uw camper een goede onderhoudsbeurt krijgt alvorens u vertrekt. Bij Bosma Campers is het mogelijk een afspraak te maken voor camper onderhoud. Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ook voeren wij graag de BOVAG-onderhoudsbeurt uit aan uw camper, waarbij deze gecontroleerd wordt op meer dan 50 punten. Op deze manier verkleint u uw pechkans en met goed onderhoud aan uw camper vergoot u ook nog eens de levensduur van uw camper.

Voor uw camperreparatie kan u terecht bij de werkplaats van Bosma Campers

Montage in onze camper werkplaats

Ook voor camper montage bent u in onze camper garage op de juiste plek. Wenst u zonnepanelen op uw camper, zodat u kunt voorzien in voordelige stroomvoorziening of wilt u uw fietsen eenvoudig mee kunnen nemen door een fietsendrager te laten monteren? Ook deze werkzaamheden verrichten onze monteurs in de werkplaats. Onze monteurs blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door cursussen en trainingsdagen en kunnen u zo uitstekend adviseren. De meeste accessoires worden uit voorraad geleverd tegen aantrekkelijke prijzen, zodat u altijd profiteert van een goede deal.

Maak een afspraakDe werkplaats van Bosma Campers

Moderne apparatuur, uitstekend geschoolde monteurs en voldoende accessoires op voorraad aanwezig zijn enkele kenmerken van onze camper werkplaats. Daarnaast kent onze werkplaats elke dinsdag een inloopdag, waarbij u zonder afspraak langs kunt komen voor garantiewerkzaamheden van kleine reparaties. Wij hebben dan alle tijd om deze kleine reparaties voor u klaar te maken. Heeft uw camper grote schade opgelopen of dient deze een grotere reparatie te ondergaan, dan vragen wij u om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar in onze camper garage.

Bij ons in de werkplaats kunt u terrecht voor al het onderhoud aan uw camper