Camper verkopen

Wilt u uw camper verkopen? Het verkopen van een camper is een flinke klus. Zo is het lastig om de waarde van de camper goed in te schatten en kan het een flinke klus zijn om de juiste potentiële kopers te bereiken. Wilt u uw camper voor een goede prijs verkopen? Dan is verkoopbemiddeling van Bosma Campers iets voor u. Door te kiezen voor verkoopbemiddeling van Bosma Campers is de verkoop van uw camper in goede handen, kost het u amper tijd en ontvangt u een eerlijke prijs voor uw camper. Wilt u uw camper laten verkopen door Bosma Campers? Wij zijn u graag van dienst.

Uw camper verkopen met behulp van Bosma Campers

Uw camper verkopen met behulp van Bosma Campers houdt in dat wij uw camper voor u verkopen. Verkoopbemiddeling door Bosma Campers zorgt er voor dat uw camper sneller en voor de juiste prijs verkocht wordt. Bosma Campers is een bekende naam in de camperwereld. Zowel doorwinterde kampeerders als beginnende kampeerders weten ons te vinden voor de aanschaf van een occasion camper. Ons grote netwerk zorgt er voor dat uw camper gezien wordt door een groter publiek, waardoor de kans op het bereiken van de juiste koper aanzienlijk groter is. Onze verkopers weten hoe ze uw camper aan moeten prijzen en zorgen er voor dat u een goede prijs voor uw camper ontvangt. Door te kiezen voor camperbemiddeling profiteert u van onze kennis en ons succes, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen.

Bosma campers kan u helpen bij de verkooop van uw camper

Uw camper verkopen met Bosma Campers: Zo werkt het

Uw camper laten verkopen met behulp van de verkoopbemiddeling van Bosma Campers werkt als volgt:

  1. Uw camper wordt getaxeerd door één van onze ervaren verkopers
  2. Aan de hand van de taxatie wordt er, in overleg met u, een verkoopprijs opgesteld. De verkoopprijs is opgebouwd uit drie delen: de prijs die u voor uw camper ontvangt, de marge voor onze gemaakte kosten en onze winstmarge
  3. Nadat er een akkoord over de verkoopprijs is bereikt, worden er verkoopfoto’s van uw camper gemaakt
  4. De gemaakte verkoopfoto’s van uw camper worden op diverse verkoopkanalen geplaatst
  5. De eerste geïnteresseerden melden zich en maken een afspraak om uw camper te bekijken
  6. Een van de geïnteresseerden besluit om uw camper te kopen
  7. Na het afhandelen van verkoop ontvangt u uw geld en neemt de koper uw camper mee naar huis

Door uw camper te verkopen via Bosma Campers hoeft u zelf geen tijd en energie in de verkoop van de camper te

steken. Het verkopen van de camper, het papierwerk, de garantie, alles valt onder onze verantwoordelijkheid, zodat u uw

camper zonder zorgen kunt verkopen.

De kosten van een camper verkopen met bemiddeling

Wilt u uw camper laten verkopen met de verkoopbemiddeling van Bosma Campers en bent u benieuwd naar de kosten? Uw camper verkopen met verkoopbemiddeling van Bosma Campers is volledig gratis voor u. Wij spreken met u de prijs af die u voor uw camper ontvangt zodra deze verkocht is. Daar tellen wij onze marge voor de gemaakte kosten en onze winstmarge bij op, waardoor we tot een uiteindelijke verkoopprijs komen. Wilt u uw camper kosteloos en zorgeloos verkopen? Bosma Campers is u graag van dienst.

Over Bosma Campers

Bosma Campers is met ruim 20 jaar ervaring en ruime kennis op het gebied van tweedehands campers een begrip in de camperbranche. Dankzij onze jarenlange ervaring, ruime kennis en lage prijzen zijn wij tevens de afgelopen 7 jaar de onbetwiste marktleider in de branche. Bij Bosma Campers staan de wensen van de klant en het leveren van goede service centraal. Door lage prijzen te combineren met een goede service weten steeds meer mensen onze sfeervolle showroom in Hoogeveen te vinden. Bosma Campers is niet alleen hét adres om een goede tweedehands camper te kopen, u kunt ook bij ons terecht voor camper onderhoud en camper reparatie. En wilt u uw camper laten taxeren of bent u op zoek naar camper bemiddeling? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bosma Campers is een full-service camperexpert die u zowel op het gebied van verkoop als op het gebied van onderhoud van campers graag van dienst is.

Bosma Campers is gespecialiseerd in de verkoop van campers

Contact, informatie en advies

Wilt u uw camper laten verkopen met behulp van de verkoopbemiddeling van Bosma Campers? Door uw camper te verkopen met onze camper bemiddeling ontvangt u een goede prijs voor uw camper, zonder dat u daar de zorg voor draagt. Van het opstellen van een goede verkoopprijs tot het afhandelen van het papierwerk, Bosma Campers voert alle werkzaamheden die horen bij het verkopen van een camper graag voor u uit. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verkoopbemiddeling, heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.