Camper reparatie

In onze werkplaats kunt u terecht voor camper reparaties, aanpassingen en onderhoud aan uw camper. Bij aanschaf van een camper, investeert u voor een langere tijd. Uiteraard bent u dan ook erg zuinig op deze investering. Als de camper desondanks toch schade oploopt of een kleine of grote reparatie dient te ondergaan, dan wilt u ook het beste voor uw camper en de camper snel laten repareren. Onze ervaren monteurs werken uiterst discreet en gaan behoedzaam met uw bezit om. Er wordt altijd schoon gewerkt en u krijgt de camper na reparatie weer netjes terug.

Maak een afspraak

Reparatie aan uw camper na schade

Wanneer uw camper schade oploopt, wilt u deze uiteraard laten repareren. Er zijn verschillende oorzaken waarbij u schade op kunt lopen aan uw camper. Omdat u niet vaak rijdt met uw camper en deze vrij groot is, is een paaltje of boompje zo geraakt. Daarnaast kan het voorkomen, met name in het buitenland, dat uw camper schade oploopt door extreme weersomstandigheden. Denk aan de hagelbuien met enorme hagelstenen die deuken in de camper veroorzaken of stormschade. En uiteraard bestaat de mogelijkheid dat u betrokken bent bij een ongeluk. De schade die uw camper hierbij oploopt valt gelukkig vrijwel altijd te herstellen door specialisten. Echter, de grootste veroorzaker van schade is vocht. Het is een probleem dat vaak onopgemerkt blijft, maar wanneer het probleem ontdekt wordt vaak al in vergevorderd stadium aanwezig is. De schade is dan vaak niet te overzien en de camper reparatie kosten zijn vaak hoog. Om er zeker van te zijn dat uw camper geen vochtschade oploopt wanneer deze bijvoorbeeld in de stalling staat, dient u hem goed te controleren op vochtkringen, schimmelvorming en een muffe lucht. Bij ons bent u op de juiste plek met uw vochtschade. Door onze unieke en efficiënte werkwijze en onze ervaring met dit soort specialistische reparaties, zijn wij aanzienlijk voordeliger dan onze collega bedrijven. In onze camper werkplaats repareren wij campers van alle merken met uiterste precisie. Zodat u snel de weg weer op kunt.

Voor uw camper reparatie kan u terecht in de werkplaats van Bosma Campers

Kleine camper reparaties

Schade kan een reden zijn voor het laten repareren van uw camper, maar het is uiteraard ook mogelijk dat er bepaalde onderdelen of accessoires stuk zijn gegaan aan uw camper. De accessoires die nodig zijn voor het herstellen van de camper, worden bij ons uit voorraad geleverd tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Denk hierbij aan: cruise control, airconditioning, een luifel, zonnepanelen en meer. Wij kopen de onderdelen scherp in en u profiteert hiervan.

Iedere dinsdag hebben wij een “inloopdag” voor garantiewerkzaamheden, dit geldt uitsluitend voor kleinere reparaties. Komt u gerust langs, op deze dag hebben wij alle tijd voor het uitvoeren van kleine reparaties en aanpassingen aan uw geliefde camper. Voor grotere camper reparaties verzoeken wij u een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Camper montage

Naast camper reparatie is het bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld zonnepanelen te laten monteren op uw camper. Door zonnepanelen op uw camper te laten plaatsen voorziet u uw stroomvoorziening van een extra impuls. Daarnaast is het dankzij de zonnepanelen ook mogelijk om een langere tijd zonder elektriciteit te overbruggen tijdens uw vakantie. Bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent naar uw bestemming en onderweg op een parkeerplaats stopt om te overnachten. Daarnaast is het tevens een milieuvriendelijke en duurzame oplossing. De montage van zonnepanelen op uw camper wordt door onze specialistische monteurs gedaan met uiterste precisie en deskundigheid. Andere voorbeelden van camper montage die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • inbouw montage van cruise control
  • monteren van een alarm
  • airco of dakairco montage in uw camper
  • trekhaak monteren
  • montage van tv schotel met digitale ontvangers
  • camerasysteem of achteruitrijcamera

Wenst u meer informatie te ontvangen over camper montage, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Neem contact op voor camper reparatie

Op zoek naar een adres om uw camper te laten repareren? Voor camper reparatie bent u bij Bosma Campers op de juiste plek. U laat uw camper repareren door onze ervaren monteurs met uiterste deskundigheid en wij leveren deze schoon en netjes weer bij u op. Tevens kunt u terecht bij ons voor camper onderhoud. Deze voeren wij uit volgens BOVAG-normen, zodat u snel en veilig weer op vakantie kunt met uw camper. Op dinsdagen kunt u bij ons terecht voor kleine camper reparatie, wenst u liever op een andere dag langs te komen of gaat het om een grote camper reparatie, dan vragen wij u contact met ons op te nemen . U kunt daarvoor gebruik maken van het afsprakenformulier, maar u kunt ons uiteraard ook bellen op telefoonnummer 0591 357 133. Wij helpen u graag weer op weg!