Rimor camper occasions

Op reis gaan in stijl, comfort en luxe? Onze Rimor camper occasions biedt u alles wat u nodig heeft. U kunt gaan en staan waar u wilt, het ultieme gevoel van vrijheid. Bij Bosma campers hebben we standaard ruim 80 campers op voorraad en beschikken we over een fysieke showroom.

Rimor camper occasions die voldoen aan al uw behoeften

Rimor is een Italiaans campermerk dat al enkele decennia campers produceert. Ze bieden verschillende modellen en indelingen aan, variërend van compacte campers tot grotere familievoertuigen. De Rimor camper occasions zijn volledig ingericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Rimor staat bekend om het leveren van waar voor je geld, voor een aantrekkelijke prijs.

Het unieke ontwerp, geïnspireerd door het Italiaanse gevoel voor mode en stijl, maakt het een opvallende verschijning. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, wat bijdraagt aan een gevoel van luxe en duurzaamheid. Rimor begrijpt dat reizen meer is dan alleen bewegen; het is ook leven, koken, slapen en genieten.

Deze tweedehands Rimor camper stond recent bij ons in de showroom

Optimaal comfort met een Rimor camper tweedehands

Wilt u ook een camper kopen? Dan zit u goed bij het Italiaanse merk Rimor. Het productassortiment van Rimor voldoet aan al uw behoeften: met een indrukwekkende indeling, slaapcomfort oplossingen en opslagruimtes kunnen ze u optimaal comfort bieden. Het resultaat is een camper die er niet alleen goed uitziet, maar ook buitengewoon praktisch is. Met meer dan twintig jaar ervaring in de kampeerbranche beschikken we over de kennis die u kan helpen tot de juiste beslissing te komen.

De voordelen van Rimor campers voor u

  • Rimor campers staan bekend om hun Italiaanse vakmanschap
  • De campers hebben een uniek design aan zowel de buiten- als de binnenkant
  • Een hoog comfortniveau, afgestemd op zowel de chauffeur als de passagiers
  • Uitstekende bouwkwaliteit met een aantrekkelijk prijspunt
  • Bij Bosma Campers vindt u altijd een diverse selectie van tweedehands Rimor campers

Rimor camper tweedehands voor heerlijke reismomenten

Waar je bij nieuwe campers de keuze hebt uit enkele modellen en merken, heb je bij tweedehands campers een veel groter aanbod waar je uit kunt kiezen. Onze showroom bevindt zich in Hoogeveen en hier kunt u alle campers rustig eens voor uzelf bekijken. U kunt er doorheen lopen en zelf alvast aanvoelen wat een comfort deze campers u te bieden hebben. Met meer dan twintig jaar ervaring in de kampeerbranche beschikken we over de kennis en kunde die u nodig heeft om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Uw Rimor camper in goede handen bij Bosma Campers

Bij Bosma Campers worden alle Rimor campers geleverd met een gratis camper-check en een nieuwe APK. U rijdt dus met een gerust hart de showroom uit, wetende dat uw nieuwe tweedehands Rimor camper goed is gecontroleerd. Mocht er iets mis zijn met uw Rimor camper, dan kunt u terecht bij één van onze servicegarages in het land. Als een erkend BOVAG bedrijf, behandelen we bij Bosma Campers uw Rimor met de zorg die het verdient, zowel bij de aankoop van occasion campers als bij eventuele reparaties.

Ook een Rimor camper tweedehands kopen? Bij Bosma Campers helpen wij u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Rimor camper, wij voeren ook graag het onderhoud en eventuele reparaties voor u uit. Kom gerust langs in onze showroom in Hoogeveen, Drenthe of neem contact met ons op. Wij geven u graag antwoord op uw vragen.