Rapido camper occasions

Op vakantie gaan met een camper geeft u een hoge mate van comfort en vrijheid. Zeker als u kiest voor een camper van het merk Rapido Campers, welke bekend staat op comfort, opbergruimte en kwaliteit. Bij Bosma Campers vindt u diverse tweedehands Rapido campers en helpen wij u bij het maken van de beste keuze voor u. Uw camper wordt klaargestoomd met een campercheck en een nieuwe APK, zodat u zorgeloos aan uw vele, veilige kilometers kunt beginnen.

Rapido campers: Erkende kwaliteit en aandacht voor comfort

Of u nu een nieuwe of een tweedehands Rapido camper aanschaft, u bent altijd verzekerd van een sterk staaltje kwaliteit. Bij de productie van Rapido campers wordt hier namelijk extra veel aandacht aan geschonken. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een kwalitatief goede camper. Daarnaast is comfort bij een Rapido camper erg belangrijk en u kunt dit dan onder andere ook merken aan de heerlijk comfortabele bedden en banken. Hier kunt u echt op thuiskomen, ook als u op vakantie bent.

De voordelen van een gebruikte Rapido camper

  • Rapido campers zijn van hoge kwaliteit, van constructie tot interieur
  • De campers beschikken over vele innovatieve oplossingen
  • In een Rapido camper is een hoge mate van comfort als vanzelfsprekend
  • De campers hebben een grote hoeveelheid aan opbergruimte
  • Campers van Rapido hebben een luxe uitstraling en een hoog sfeer gehalte

Rapido campers beschikken over veel comfort, opbergruimte en een hoge kwaliteit.

Een tweedehands Rapido camper

Bij Bosma Campers hebben wij verschillende Rapido campers in ons assortiment. Ons assortiment is erg wisselend omdat dit afhankelijk is van onze in- en verkopen. Een tweedehands Rapido camper kan u zeker nog jarenlang plezier geven en is dan ook een uitstekende keuze als u een camper wilt gaan kopen, maar niet voor een nieuwe wilt gaan. Weet u niet precies wat u zoekt en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw keuze? Wij luisteren graag naar uw wensen en adviseren u in uw zoektocht.

Standaard campercheck en een nieuwe APK

Een tweedehands camper kopen doet u bij Bosma Campers. Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig gevoel de weg op kunt met uw nieuwe, tweedehands Rapido camper. Koopt u een tweedehands camper bij ons, dan krijgt uw camper standaard een campercheck en een nieuwe APK. Wij geven u een complete uitleg over uw nieuwe camper, zodat u weet waar u aan toe bent en zodat de camper meteen vertrouwd aanvoelt. Bij Bosma Campers betaalt u geen afleverkosten.

BOVAG-garantie

Als erkend BOVAG bedrijf voeren wij regelmatig camper reparaties en camper onderhoud uit wanneer dat nodig is. Heeft u problemen met uw camper of heeft uw camper schade? Dan voeren wij deze reparaties en onderhoud graag voor u uit, zodat u weer met een gerust hart verder kunt rijden. Daarnaast kunt u bij de aankoop van uw nieuwe, tweedehands Rapido camper kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie. Deze aanvullende garantie geldt dan voor 6 maanden en is inclusief een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt.

Onze merken

Naast Rapido campers hebben wij nog meer hoogstaande campermerken in ons assortiment. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende merken die wij verkopen.

Een Rapido camper occasion kopen bij Bosma Campers

Al ruim 20 jaar is Bosma Campers actief in de in- en verkoop van gebruikte campers. In het assortiment van occasion campers vindt u diverse hoogstaande campermerken, waaronder Rapido campers, maar ook Adria campers en Bürstner campers. Wilt u een tweedehands Rapido camper kopen? Dan helpen wij u graag de camper te vinden die het beste bij uw wensen en situatie past. Uw eigen camper verkopen kan bij ons ook.

Heeft u vragen over onze campers? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u onze tweedehands campers bekijken en kunt u echt voelen of de camper bij u past.