Pössl campers occasion

Een camper voor alledaags gebruik, maar welke u ook kunt gebruiken voor een lange reis? Dan is een Pössl camper een uitstekende keuze. De camperbussen zijn van hoge kwaliteit, zijn ruimtelijk ingericht en hebben alles aan boord om u te laten genieten tijdens uw reizen. Bij Bosma Campers vindt u diverse tweedehands Pössl campers en helpen wij u met het maken van de beste keuze voor u.

Op dit moment zijn er geen Pössl campers beschikbaar

Pössl campers: camperbussen met slimme details

Het merk Pössl campers bestaat ongeveer 30 jaar. Hoewel dat in vergelijking tot andere hoogstaande campermerken nog vrij jong is, behoort het merk Pössl toch al jarenlang tot de populairste campermerken in Europa. Het merk kenmerkt zich vooral door de buscampers die voor alledaags gebruik geschikt zijn, maar ook geschikt zijn voor lange vakanties. Daarnaast zijn alle camperbussen van Pössl campers uitgerust met slimme details en innovatieve oplossingen.

De voordelen van een gebruikte Pössl camper

  • Pössl campers zijn uitstekend geschikt voor alledaags gebruik, maar ook voor lange vakanties
  • De campers zijn uitgerust met slimme details en innovatieve oplossingen
  • Bij Pössl campers wordt veel aandacht geschonken aan ruimtelijkheid, hierdoor voelt de camper groter aan dan dat hij is
  • De campers beschikken over alles wat u nodig heeft onderweg
Pössl campers zijn buscampers voor alledaags gebruik en voor lange reizen.

Een tweedehands Pössl camper kopen met campercheck en nieuwe APK

Koopt u een tweedehands Pössl camper bij Bosma campers, dan is het net of u een nieuwe camper aanschaft. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat uw camper helemaal klaar is voor gebruik en u met een gerust hart op weg kunt. De campers krijgen bij ons dan ook standaard een campercheck en een nieuwe APK voordat wij ze meegeven. Daarnaast geven wij u een complete uitleg over uw nieuwe, tweedehands camper, zodat u weet wat u kunt verwachten van de occasion.

Aanvullende BOVAG-garantie

Kiest u voor de aanvullende BOVAG garantie bij de aankoop van uw camper, dan geldt die garantie voor 6 maanden en krijgt u camper een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt. Als erkend BOVAG bedrijf weten wij hoe wij dergelijk camper onderhoud uit moeten voeren. Heeft u schade aan uw camper? Ook dan kunt u bij ons terecht om uw camper reparatie uit te laten voeren. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over de BOVAG garantie, onze reparaties of het onderhoud.

Waarom een Pössl camper occasion kopen bij Bosma Campers?

  • Een tweedehands Pössl camper van Bosma Campers is bijna alsof u een nieuwe camper koopt
  • De campers krijgen standaard een complete campercheck en een nieuwe APK
  • U kunt kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden, inclusief grote beurt en BOVAG onderhoudsbeurt
  • Bij Bosma Campers hebben we steeds weer een ander aanbod
  • Onze medewerkers kunnen u adviseren en helpen bij het maken van een keuze voor uw nieuwe, tweedehands Pössl camper

Onze merken

Een tweedehands Pössl camper kopen

Bosma Campers is al ruim 20 jaar actief in de camperbranche op het gebied van in- en verkoop van gebruikte campers. Het assortiment van occasion campers bestaat uit verschillende merken, waaronder Adria campers en Bürstner campers, die allemaal stuk voor stuk tot de top van de camperwereld behoren. Een tweedehands camper kopen doet u dan ook bij Bosma Campers, wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart op weg kunt met uw nieuwe, tweedehands camper.

Wilt u een camper kopen of wilt u juist uw eigen camper verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Hoogeveen. Hier staan onze tweedehands campers voor u opgesteld en kunt u meteen kijken wat er bij u past. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een keuze en kunnen wij u adviseren.