McLouis campers occasions

Gaat u al jaren met de tent op vakantie en wilt u het kamperen dit jaar naar een hoger level tillen? Dan is een camper kopen één van de manieren om uw volgende vakantie in een stuk meer luxe door te brengen. Zeker als u overgaat op een Tweedehands McLouis camper. Deze hebben namelijk een modern, Italiaans design, waardoor die luxe uitstraling zowel van binnen als van buiten te zien is. Bij Bosma Campers helpen wij u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe, tweedehands McLouis camper. Zo rijdt u binnenkort in één van de meest verkochte campermerken.

Een camper met een ruim Italiaans design

Aan de naam van het merk kunt u al proeven dat het hier om een elegant en luxe merk gaat. Dat is dan ook terug te zien in de campers. McLouis campers hebben namelijk een smaakvol design welke compleet aansluit op de tijd. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant straalt de camper luxe uit. Daarnaast zijn de campers ook nog eens van alle gemakken voorzien, waardoor u alles binnen handbereik heeft op weg naar uw vakantiebestemming. Ook wanneer u eenmaal bent aangekomen op de bestemming, hoeft u niet meer af te zien. Wanneer u niet meer gewend bent dan een vakantie met de tent, dan is dit zeker een upgrade.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Wanneer u voor een McLouis camper gaat, dan kiest u voor kwaliteit. De campers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat is terug te merken wanneer u er in rijdt. Ook voor de prijs van de campers hoef je het niet te laten. De prijs-kwaliteitsverhouding van de campers is namelijk uitstekend. Samen met een ruime standaarduitrusting en een elegant design zorgt dit ervoor dat Mclouis campers tot de meest verkochte campers behoren.

Een McLouis camper heeft een modern Italiaanse uitstraling

De voordelen van een Tweedehands McLouis camper

  • McLouis campers hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Het design van de campers is modern, innovatief en Italiaans
  • De occasions zijn van alle gemakken voorzien, waardoor u eigenlijk nooit meer naar huis hoeft
  • Bij Bosma Campers betaalt u geen afleverkosten en krijgt uw camper standaard een campercheck en nieuwe APK
  • Bij Bosma Campers heeft u keuze uit verschillende modellen en kunnen wij u adviseren over de beste keuze voor u

Veilig en vertrouwd onderweg

Bij Bosma Campers zorgen we ervoor dat u veilig en vol vertrouwen de weg op kunt met uw nieuwe, tweedehands McLouis camper. Uw camper wordt namelijk geleverd met een campercheck en nieuwe APK. Daarnaast krijgt u een complete uitleg over uw nieuwe aankoop, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bosma Campers is een erkend BOVAG bedrijf, waardoor wij ook camper reparaties en camper onderhoud kunnen uitvoeren wanneer nodig. Heeft u problemen met uw camper of schade gereden? Dan kunt u uw camper gerust bij ons achterlaten voor reparatie. Bij aankoop van uw camper kunt u kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden. Deze garantie is inclusief grote beurt en BOVAG onderhoudsbeurt.

Gebruikte McLouis campers kopen bij Bosma Campers

Bosma Campers is al ruim 20 jaar actief in het inkopen en verkopen van gebruikte campers. In ons assortiment occasion camper hebben wij ruim voldoende campers van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u zelf een tweedehands McLouis camper kopen? Of uw huidige camper verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts adviseren u graag bij het kopen van uw nieuwe, tweedehands camper. Wilt u de campers ook gelijk in het echt bekijken zodat u kunt voelen of het wat voor u is? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoogeveen. Hier vindt u naast McLouis Campers ook campers van andere merken.

Een tweedehands McLouis camper kopen doet u vol vertrouwen bij Bosma Campers

Onze merken