Tweedehands LMC campers

Altijd al spontaan en flexibel willen reizen, zonder al te veel voorbereiding? Met de LMC campers kunt u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Goedkope campers is een erkend Bovag bedrijf met een ruim assortiment campers. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij iedereen een camper naar wens vinden. Onze campers eerst van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom.

Veilig onderweg met de LMC camper occasions

Gewoon kunnen wegrijden met het gevoel dat u een veilige reispartner aan uw zijde hebt, dat is waar LMC campers voor staan. Met een LMC camper bent u altijd onafhankelijk en veilig onderweg, voor een dagje uit of uw jaarlijkse vakantie. U heeft uw thuis altijd mee. Van het goed doordachte ontwerp, de keuze van de materialen tot de precieze productie van de tweedehands LMC campers. LMC werkt continu om te voldoen aan de eisen van hoge kwaliteit en een lange levensduur. U kunt bij Bosma Campers terecht voor een divers aanbod aan LMC campers.

De voordelen van een Tweedehands Adria camper

  • De LMC campers staan voor techniek en functionele oplossingen
  • De LMC campers hebben een lange levensduur
  • De LMC campers hebben een hoge weersbestendigheid
  • De LMC campers hebben relatief veel laadvermogen

Een tweedehands LMC camper kopen bij Bosma Campers

Wilt u een gevoel van bescherming en veiligheid ervaren tijdens uw reis? Dan zijn de LMC campers iets voor u.

LMC campers staan bekend om hun sterke prijs-kwaliteit verhouding, kenmerken zich door een tijdloos design en moderne bouwwijze en behoren tot het middensegment. Perfect voor uitjes met het gezin. Wilt u ook een LMC camper kopen? Dan bent u voor het kopen van een LMC occasion bij Bosma Campers aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring in het verkopen van campers weten we als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een camper. Wilt u naast een camper van LMC ook kijken naar wat de Bürstner campers, Dethleffs campers of Elnagh campers te bieden hebben? Dan bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen.


Service en garantie

Bij Bosma Campers zorgen wij ervoor dat uw occasion camper volledig rijklaar zijn. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor een nieuwe APK en een complete campercheck uitvoeren. Wanneer u een camper bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze is voorzien van een nieuwe APK en een uitgebreide campercheck heeft gedaan. Hierdoor kunt u gerust op reis in uw nieuwe tweedehands LMC camper.

U kunt daarnaast ook kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden. Hierdoor heeft u niet alleen 6 maanden garantie, maar ook een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt zit hierbij in. Er kan tenslotte altijd iets voorkomen wat van tevoren niet gesignaleerd kon worden. Door voor de BOVAG garantie van uw LMC dealer te kiezen, kiest u voor meer zekerheid onderweg.

Meer weten over LMC campers?

Wilt u graag meer weten over onze LMC campers? Of heeft u een vraag over één van onze andere camper merken? Dan kunt u altijd gerust contact opnemen met onze ervaren medewerkers. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via de mail, maar u bent ook welkom in onze showroom in Hoogeveen.