Knaus campers

Wilt u uw vakantiedromen laten uitkomen en zelfstandig op pad gaan met een camper? Met de Knaus campers voelt u zich altijd thuis, waar u ook bent. Met ruim 20 jaar ervaring kan Bosma Campers u gegarandeerd helpen bij de zoektocht naar uw tweedehands Knaus camper. Kom gerust eens langs in onze showroom om het assortiment campers in verschillende prijsklassen te bekijken.

Op dit moment zijn er geen Knaus campers beschikbaar

Een van de grootste caravan- en campermerken van Europa

Dat we Knaus campers steeds vaker over Europese wegen zien rijden, vinden we bij Bosma Campers niet gek. Van buscamper tot halfintegraal en integraal camper, wat betreft tweedehands campers is Knaus echt van alle markten thuis. Zowel aan de binnen- als de buitenkant wordt gebruik gemaakt van de beste materialen.

Knaus, bekend van de slogan ‘vrijheid is…’, heeft een ruime keus aan modellen, met vele verschillende functionaliteiten. De Knaus camper is dan wel tweedehands, het is van zowel de keuken tot aan de slaapcabine uitgerust met een slimme indeling.

Waarom een Knaus camper occasion?

  • Een camper van Knaus heeft veel indelingsmogelijkheden
  • De tweedehands Knaus heeft een uniek design, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant
  • Knaus campers komen in vele verschillende uitvoeringen; bijvoorbeeld de Knaus sport en fun occasion of de Knaus buscamper occasion
Knaus campers kopen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Kies dan voor de occasions van Bosma Campers.

Verkoop, service en onderhoud

Van compacte van tot aan grote uitvoeringen: uit vele modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrusting opties kunt u uw geheel eigen droom camper kiezen. Al onze Knaus campers occasions worden afgeleverd met een gratis camper-check en nieuwe APK, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan. U kunt daarnaast ook aanvullend kiezen voor een BOVAG-garantie op uw nieuwe Knaus camper. Hierdoor heeft u 6 maanden garantie op de camper en voeren wij tevens een grote beurt en BOVAG onderhoudsbeurt uit.

Bosma Campers als uw Knaus camper dealer

Knaus heeft een uitgebreid assortiment campers, waardoor voor iedere kampeer wens en budget een passende camper is te vinden. Wilt u ook een Knaus camper occasion kopen? U vindt bij ons een ruim assortiment aan occasion campers, waardoor er altijd wel iets voor u bij zit. Als u ons aanbod aan Knaus campers occasions liever eerst in het echt wilt bewonderen, kunt u altijd langskomen in onze showroom in Hoogeveen.

  • Ruim 20 jaar ervaring in de camperbranche
  • U betaalt geen afleverkosten
  • Bosma Campers is een erkend Bovag bedrijf
  • Tweedehands camper van Knaus kopen zowel online als in onze showroom

Meer weten over de Knaus camper van Bosma campers?

Wilt u graag meer weten over één van onze Knaus campers? Of heeft u een vraag over Bürstner campers, Roller Team campers of McLouis campers? Dan staan onze medewerkers altijd klaar met een passend antwoord. Onze toegewijde team beschikt over veel kennis en ervaring en kan u daardoor altijd voorzien van deskundig advies.