Hymer camper occasions

Altijd je eigen spullen bij je en rondreizen in een ruime, comfortabele en betrouwbare camper? Dat is mogelijk met de Hymer camper occasions van Bosma Campers. Bij ons vindt u al meer dan 20 jaar de beste occassion campers van Hymer tegen scherpe prijzen. Wij hebben een ruim aanbod en standaard 80 verschillende campers op voorraad.

De Hymer camper occasion: een betrouwbare camper voor jarenlang plezier

Een camper kopen is vaak een hele investering, vooral als het gaat om een splinternieuwe model. Deze zijn vaak hoog geprijsd, maar van een tweedehands model heeft u evenveel plezier. Op vakantie gaan met een tweedehands Hymer camper is echt thuiskomen. Hymer maakt gebruik van een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoge functionaliteit en de beste materialen. Daarnaast hebben deze campers een mooie kleurstelling en een compacte buitenmaat.

Deze campers zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen. Kiest u voor een Hymer camper occasion, dan kiest u voor luxe, kwaliteit, comfort, veiligheid, een complete uitrusting en een camper die jarenlang meegaat. Kortom, een investering waar u nog lang plezier van zult beleven.

Een onvergetelijke reiservaring met een Hymer camper

Een Hymer camper is zo comfortabel mogelijk ingericht. Elk detail is zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt, zelfs wanneer u onderweg bent. De keuken in een Hymer camper is volledig uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte voor uw kookbenodigdheden. De ramen en dakluiken zorgen voor voldoende natuurlijke ventilatie en verlichting, terwijl de verwarming en airconditioning zorgen voor een aangename temperatuur binnenin. Optimaal genieten!

Waarom kiezen voor een tweedehands Hymer camper?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een occasion camper:

  • Hoge kwaliteit:- De huidige generatie campers behoudt ook na jaren van gebruik zijn kwaliteit. Bosma Campers verkoopt uitsluitend occasions die technisch in goede staat zijn en er prachtig uitzien.
  • Scherp geprijsd:- Onze occasions zijn altijd scherp geprijsd. Wanneer u een occasion bij ons koopt, krijgt u een compleet uitgeruste camper voor een aantrekkelijke prijs.
  • Duurzame keuze- Door een jong gebruikte camper te kopen, geeft u deze een tweede leven, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Uw Hymer camper kopen bij Bosma Campers

U vindt bij ons een ruim assortiment tweedehands campers welke u zowel op de website als in onze fysieke showroom kunt bewonderen. Bekijk, voel en ervaar zelf de kwaliteit van een Hymer camper en kom langs bij Bosma Campers. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van deskundig advies!

Bij de aankoop van een camper bij ons, zorgen wij ervoor dat deze wordt voorzien van een nieuwe APK en een grondige campercheck. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om aanvullend te kiezen voor een BOVAG-garantie op uw camper. Met deze garantie heeft u gedurende 6 maanden extra zekerheid en voeren wij tevens een uitgebreide grote beurt en BOVAG-onderhoudsbeurt uit. Op deze manier kunt u met een gerust hart de weg op gaan.

Alles onder één dak: verkoop, onderhoud en reparatie

In onze eigen werkplaats zorgen onze ervaren monteurs voor het onderhoud van verschillende campers. Onze occasion campers worden altijd grondig geïnspecteerd en indien er gebreken worden geconstateerd, worden deze direct gerepareerd. Zo verlaat uw tweedehands Hymer camper de werkplaats als nieuw. Heeft u na de aanschaf van uw Hymer camper occasion behoefte aan onderhoud of is er een reparatie nodig? Ook dan helpen we u bij Bosma Campers graag verder.