Hobby campers occasions

Een huis op wielen, zo wordt een camper ook wel eens genoemd. En in het geval van tweedehands Hobby Campers kunt u dat wel heel letterlijk nemen. U heeft in deze camper namelijk echt alles wat u nodig heeft aan boord. Een camper met een uniek design en veel slimme oplossingen. Neem hieronder gerust een kijkje in het assortiment van Bosma Campers of kom langs in onze showroom om de camper in het echt te bekijken.

Op dit moment zijn er geen Hobby campers beschikbaar

Een camper met een uniek design

Hobby campers zijn eenvoudig te herkennen aan hun unieke design. Hierdoor vallen ze meteen op als u ze ziet rijden op de weg. Maar niet alleen van buiten zijn de campers opvallend, ook aan de binnenkant zijn er voldoende dingen die meteen opvallen. Zo is de camper uitgerust met alle standaard accessoires die u maar kunt bedenken. Denk hierbij aan een verduisteringsoptie voor de cabine en aan een mooie luifel die aan de camper vastzit. Alles om uw vakantie compleet te maken.

Slimme indeling en comfort zoals thuis

Wanneer we wat meer ingaan op de indeling van Hobby campers, dan zijn we er al gauw uit dat het hier gaat om een slimme indeling. Denk hierbij aan een perfect doordachte indeling van de keuken waardoor alles eenvoudig te gebruiken is, maar ook aan handige slaapoplossingen en een badkamer waar ‘u’ tegen gezegd kan worden. Daarnaast is alles ingericht om zo comfortabel mogelijk te zijn. Denk hierbij niet alleen aan de heerlijke bedden en zitjes, maar ook aan complete accessoires pakketten. Hierdoor is het meteen alsof u thuis bent, ook al bent u met uw camper op een heel andere plek.

De voordelen van een gebruikte Hobby camper

  • Hobby campers hebben een slimme indeling, van de keuken tot aan de slaapcabine
  • De campers hebben een uniek design aan zowel de buiten- als de binnenkant
  • Een hoog comfort gehalte voor zowel de bestuurder als de passagiers
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Bij Bosma Campers heeft u altijd een goed aanbod aan tweedehands Hobby campers
De hobby camper heeft een slimme indeling en een uniek design

Een tweedehands Hobby camper kopen bij Bosma Campers

Wanneer u een tweedehands campers aan wilt schaffen, dan bent u bij Bosma Campers aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan occasion campers, waardoor er altijd wel iets in de smaak valt. Op onze website ziet u ons actuele assortiment en hier kunt u dan ook meteen kijken of het wat voor u is. De camper toch liever eerst in het echt zien? Ook dat is mogelijk in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u onder het genot van een goede kop koffie met onze medewerkers uw wensen bespreken en de campers van binnen bekijken.

Bosma Campers, voor verkoop, onderhoud en reparatie

Bij Bosma Campers helpen wij u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe, tweedehands Hobby camper, wij voeren ook graag het onderhoud en eventuele reparaties voor u uit. Wanneer u een camper bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze is voorzien van een nieuwe APK en een uitgebreide campercheck heeft gedaan. Daarnaast kunt u aanvullend kiezen voor een BOVAG-garantie op uw camper. Hierdoor heeft u 6 maanden garantie op de camper en voeren wij tevens een grote beurt en BOVAG onderhoudsbeurt uit. Hierdoor kunt u met een gerust hart de weg op. Het kan natuurlijk gebeuren dat er toch iets kapot gaat, wat van tevoren niet gezien kon worden. Ook dan staan wij voor u klaar om de reparatie uit te voeren. Wilt u uw huidige camper verkopen? Bosma Campers koopt uw camper graag van u over.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Hobby camper in ons assortiment of over één van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord en helpen u bij al uw camper-gerelateerde vragen.