Frankia camper occasions

Genieten van echte Duitse kwaliteit zonder hiervoor direct de hoofdprijs te betalen? Met de Frankia camper occasions gaat u met een gerust hart de weg op. Mede dankzij de inbegrepen nieuwe APK en de luxe van deze campers, maakt u van elk uitstapje een mooie ervaring.

Op dit moment zijn er geen Frankia campers beschikbaar

De luxe van Frankia camper occasions

Het merk Frankia staat wereldwijd bekend als Duitse topkwaliteit integraal campers. Sinds 1960 houden ze zich bezig met het ontwikkelen van de beste huizen op wielen. Door samen te werken met Mercedes-Benz en Fiat zorgen ze voor een prettige rij-ervaring voor iedereen.

Daarnaast hebben ze bij Frankia diverse formaten campers ontwikkeld. Hierdoor zijn er zowel opties voor meer luxe voorzieningen, maar ook voor compactheid om overal terecht te kunnen. Wat uw voorkeur ook maar heeft, met een tweedehands Frankia camper ontvangt u alles wat u nodig heeft.

Met een expert oog op functionele indelingen en maximaal comfort, zorgen de Frankia campers ervoor dat uw reis van alle gemakken voorzien is. Kiest u ook nog eens voor de aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden, dan weet u zeker dat u niet met onverwachte problemen te maken krijgt.

De voordelen van een Frankia camper occasions

De occasions van Frankia campers komen met diverse voordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Alle luxe voor een prettige vakantie
  • Optimaal ingebouwd comfort om echt te kunnen ontspannen
  • Slimme oplossingen voor maximale functionaliteit

Met dit Duitse, innovatieve merk rijdt u vol trots en zelfvertrouwen rond.

De beste service bij uw tweedehands Frankia camper

Hoewel sommigen zich zorgen maken over het kopen van een occasion, is dit zeker niet nodig. De Frankia camper occasions zijn altijd door onze specialisten gecontroleerd en dus in uitstekende staat, terwijl u voorzien bent van een aanzienlijk scherpere prijs.

Naast de standaard campercheck en nieuwe APK-keuring, kunt u ook kiezen voor de aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden. Hierbij ontvangt u zowel een grote beurt als een BOVAG onderhoudsbeurt.

Uw Frankia camper kopen

Wanneer u een van onze tweedehands Frankia campers wilt kopen, bent u verzekerd van:

  • Een inbegrepen campercheck
  • Een gratis nieuwe APK-keuring
  • Scherpe prijzen en uitstekende service

Naast uw tweedehands Frankia camper kopen, kunt u ook terecht voor reparaties. Op die manier gaat u altijd veilig de weg op.


Een tweedehands Frankia camper kopen bij Bosma Campers

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de camperbranche kunnen we u altijd helpen met het vinden van de beste Frankia camper occasion. Deze sluit altijd aan op uw wensen en is voorzien van een nieuwe APK-keuring.

Wilt u geen occasion camper kopen, maar heeft u er juist eentje om te verkopen? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij nemen uw camper graag van u over om hier een nieuwe eigenaar blij mee te maken. Natuurlijk kunt u bij het langsbrengen van uw oude camper direct in onze showroom kijken naar uw volgende occasion, zoals een integrale Frankia camper.

Door het inkopen en verkopen van occasions, vindt u altijd een wisselend aanbod tweedehands campers. Zo vindt u altijd een camper die bij u past. Weet u nog niet zeker wat u wilt? Dan bent u welkom in onze showroom voor advies en om de occasions in het echt te bekijken.

Zorgeloos genieten van uw Frankia camper occasion

Wilt u genieten van alle kwaliteiten van een Frankia camper en besparen op de aanschaf? Bekijk dan ons huidige aanbod of neem contact op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder door het beantwoorden van uw vragen en het bieden van deskundig advies.

U bent ook welkom in onze showroom of werkplaats in Hoogeveen, waar we u snel kunnen helpen met uw gebruikte camper.