Fiat campers

Eindeloze avonturen op de weg, de vrijheid om nieuwe plaatsen te ontdekken en de zekerheid van een betrouwbare camper. Dat is precies wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor een Fiat camper occasion. Met ruim 20 jaar ervaring specialiseren wij ons in het aanbieden van tweedehands campers. Bekijk hieronder de Fiat campers binnen ons assortiment of kom langs in onze showroom.

Op dit moment zijn er geen Frankia campers beschikbaar

De voordelen van een Fiat camper occasions

  • Betrouwbaarheid: Fiat staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare voertuigen, essentieel voor zorgeloos reizen.
  • Efficiënt brandstofverbruik: Deze campers zijn ontworpen voor efficiëntie, ideaal voor lange afstanden zonder hoge brandstofkosten.
  • Comfort en ruimte: Fiat camper occasions hebben voldoende opbergmogelijkheden en een comfortabel interieur, waardoor het reizen aangenaam blijft.
  • Stijlvol Italiaans design: Het aantrekkelijke design maakt deze campers zowel van binnen als van buiten een lust voor het oog.
  • Compact en flexibel: Een camper van Fiat is compact en flexibel, waardoor het rijden soepel gaat en u zelfs op de meest afgelegen plekken kunt komen.
De cabine van een Fiat camper met twee stoelen gekeerd naar het leefgedeelte

De betrouwbaarheid van Fiat campers

Als u zorgeloos wilt reizen, dan is er geen betere keuze dan een Fiat camper. Fiat staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare voertuigen, wat essentieel is voor onbezorgde avonturen. Deze campers zijn geschikt voor zowel korte uitstapjes als lange reizen. Dankzij het efficiënte brandstofgebruik, zijn ze duurzaam en blijven uw reiskosten laag.

Comfort en stijl

Stap aan boord en ervaar het comfort en de ruimte die onze tweedehands Fiat campers bieden. Of u nu onderweg bent in de comfortabele cabine of geniet van de leefruimte, u heeft altijd het gevoel van thuis. Het aantrekkelijke Italiaanse design maakt deze campers niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk.

Fiat Ducato campers: compact en flexibel

Met zijn compacte formaat bieden Fiat Ducato camper occasions de flexibiliteit om zelfs de meest afgelegen plekjes te verkennen. Of het nu gaat om smalle bergwegen, charmante dorpjes of drukke stadsstraten, de Fiat Ducato camper past zich moeiteloos aan. Dit maakt parkeren en manoeuvreren een fluitje van een cent, waardoor u op plaatsen kunt komen die voor grotere campers misschien onbereikbaar zijn. Bovendien zorgt de compacte bouw voor een zuiniger brandstofverbruik, waardoor uw reis nog voordeliger wordt. De Fiat Ducato camper occasion is de ideale camper voor avonturiers die de wereld willen verkennen zonder in te leveren op comfort en gemak.

Een Fiat Ducati camper op een parkeerplaats

Verkoop, onderhoud en reparatie onder één dak

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige tweedehands campers, maar dat is niet het enige wat we doen. Uw camper verkopen? Wij kopen ook campers in. Daarnaast hebben we ook een eigen werkplaats waar reparaties en onderhoud aan uw camper kunnen worden uitgevoerd. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan staan onze ervaren technici klaar om snel en efficiënt reparaties uit te voeren.

Koopt u een Fiat camper tweedehands bij ons BOVAG- erkende bedrijf, dan wordt deze altijd voorzien van een nieuwe APK en ondergaat deze een grondige campercheck. Hierdoor kunt u met gemoedsrust met de camper op pad. Wilt u net dat beetje extra zekerheid? Kies dan voor 6 maanden BOVAG-garantie. U heeft dan 6 maanden garantie op de camper en we voeren ook nog een BOVAG onderhoudsbeurt én een grote beurt uit.

Kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over de Fiat campers in ons assortiment of over één van de andere merken die we verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Een tweedehands camper kopen? U bent ook van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen, waar u alle camper occasions direct kunt bekijken. U weet namelijk pas echt of de camper wat voor u is als u het juiste gevoel erbij heeft.

Onze andere merken

Bent u op zoek naar een camper van een ander merk? Wij verkopen verschillende hoogstaande merken in de camperbranche. Bekijk hieronder onze campers: