Dethleffs campers occasion

Heeft u plannen om een camper te kopen voor uw volgende vakantie? Maar bent u nieuw in de wondere wereld van campervakanties en wilt u daarom met een tweedehands camper beginnen? Dan heeft u ruim voldoende keuze in het assortiment van Bosma Campers. Zo kunt u kiezen voor één van de tweedehands Dethleffs campers die wij momenteel in ons bezit hebben. Hiermee heeft u altijd het gevoel van thuiskomen, zelfs als u duizenden kilometers verderop rijdt. De campers zijn van hoge kwaliteit en hebben een perfecte afwerking. Zo kunt u er een hele tijd plezier van hebben.

Thuis, maar toch onderweg

Een Dethleffs camper is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een complete zithoek, genoeg bedden voor het hele gezin en een haast volwaardige keuken. Hierdoor heeft u voldoende ruimte en zult u zich direct thuis voelen in de camper, ook als u onderweg bent naar een heel andere bestemming. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is uw bagage in te pakken. Losse koffers en tassen zijn niet meer nodig, want u kunt uw spullen netjes opbergen in de kastjes van de camper. Zo kunt u zelfs als u onderweg bent overal bij.

Kwaliteit en duits vakmanschap

Dethleffs campers zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u er extra lang van kunt genieten. Deze hoge kwaliteit is terug te merken aan de perfecte afwerking van de camper. Er wordt dan ook wel gesproken van Duits vakmanschap. Alle normen worden gehaald en de campers zijn op een praktische en comfortabele manier ingedeeld. Hierdoor is de camper uitstekend voor het rijden van vele, veilige kilometers.

Met een Dethleffs camper bent u onderweg van alle gemakken voorzien

De voordelen van een gebruikte Dethleffs camper

  • De campers zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u met een gerust hart op weg kunt
  • Dethleffs campers hebben een praktische en comfortabele indeling, waardoor u van alle gemakken voorzien bent
  • Veel kilometers maken met de occasions van Dethleffs is geen probleem
  • Bij Bosma Campers zorgen wij ervoor dat uw nieuwe, tweedehands camper het juiste onderhoud heeft gehad voor u ermee wegrijdt

Garantie en service bij Bosma Campers

Bij Bosma Campers zorgen wij ervoor dat we uw nieuwe camper met een complete campercheck en nieuwe APK afgeven. Hierdoor kunt u er in de meeste gevallen al vanuit gaan dat de camper voorlopig zonder problemen meegaat. Toch kunnen er altijd dingen voorkomen, die vooraf niet gesignaleerd konden worden. U kunt daarom bij uw aankoop van de Dethleffs camper kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie. Hierdoor heeft u 6 maanden garantie op uw camper, maar ook gelijk een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt.

Een gebruikte Dethleffs camper kopen bij Bosma Campers

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands Dethleffs camper, dan bent u bij Bosma Campers aan het juiste adres. Bij Bosma Campers verkopen wij al ruim 20 jaar tweedehands campers van verschillende merken, waaronder tweedehands Dethleffs campers. Wij kopen deze tweedehands campers in en voeren indien nodig de camper reparatie en het camper onderhoud uit. Hierdoor kunt u met een gerust hart op pad wanneer u bij ons uw camper aanschaft. Heeft u een camper gekocht en hier schade mee opgelopen of ondervindt u andere problemen met de occasion camper? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij lossen de problemen met alle liefde voor u op.

Met een Dethleffs camper bent u onderweg van alle gemakken voorzien

Onze merken

Meer informatie

Heeft u vragen over een bepaalde camper in ons assortiment? Kunt u hulp gebruiken bij het uitkiezen van uw nieuwe camper? Of wilt u uw camper verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen om de campers in het echt te komen bekijken. Onze experts hebben de kennis in huis en kunnen naar aanleiding van uw wensen samen met u de perfecte camper uitzoeken. Hierdoor kunt u binnenkort misschien al wegrijden in uw nieuwe, tweedehands Dethleffs camper.