CI campers occasion

Een kampeervakantie wordt pas echt avontuurlijk met een tweedehands CI camper van Bosma Campers. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de showroom om de campers in het echt te bekijken.

Op dit moment zijn er geen CI campers beschikbaar

Gebruikte CI campers voor avontuur

Wanneer u voor een kampeervakantie kiest, dan kiest u voor avontuur. Met de caravan, tent of camper erop uit trekken om de mooiste plekken te ontdekken. CI campers bieden u dit avontuur. CI campers is een merk dat afkomstig is uit Italië en is onderdeel van de Trigano groep, hieruit blijkt al over wat voor soort campers we het hebben. Het gaat hier namelijk om een kwalitatief hoogstaand campermerk. Dat is zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de camper te zien.

Kwaliteit en innovatie

CI campers staan voor kwaliteit en innovatie. Door de jaren heen zijn er verschillende innovatieve oplossingen geïntegreerd in de campers, waardoor ze nog meer plezier bieden tijdens het reizen. De hoge kwaliteit van de CI camper is dan ook zeker terug te merken. Hierdoor gaat de camper langer mee en zullen onderdelen minder snel kapot gaan.

De voordelen van een tweedehands CI camper

  • CI campers hebben een moderne uitstraling en innovatief design
  • De campers van CI zijn van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien
  • Deze camper verhoogt uw reisplezier gegarandeerd
  • Wanneer u uw camper bij Bosma campers koopt, wordt deze volledig voor u klaargestoomd met een campercheck en nieuwe APK
  • De camper experts kunnen u helpen uw perfecte camper uit te zoeken
Een CI camper heeft een modern interieur met alles wat u nodig heeft

Tweedehands CI camper kopen bij Bosma Campers

Wanneer u een nieuwe, tweedehands camper wilt kopen, dan bent u bij Bosma Campers aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan occasion campers van verschillende merken, waaronder tweedehands CI campers. U kunt ons huidige aanbod bekijken op onze website, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u alle campers op uw gemak bekijken en kunt u meteen voelen of het wat voor u is. Wanneer u besluit dat een bepaalde camper perfect bij u past, dan zorgen wij ervoor dat de camper voor u wordt klaargestoomd. Dat wil zeggen dat de camper een complete campercheck krijgt en wordt voorzien van een nieuwe APK. Hierdoor kunt u met een gerust hart op pad.

Aanvullende BOVAG-garantie

Natuurlijk doen wij er standaard al alles aan om u met een gerust gevoel te laten vertrekken. Maar er kan altijd iets gebeuren met de camper wat wij van tevoren niet hebben kunnen voorzien. Wilt u extra zeker van uw zaak zijn? Kies dan voor een aanvullende BOVAG-garantie. Hierdoor heeft u 6 maanden garantie op de gehele camper en voeren wij ook een grote beurt en BOVAG onderhoudsbeurt uit.

Onderhoud en reparatie

Iedere camper heeft op een bepaald moment onderhoud nodig. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste kennis om het camper onderhoud vakkundig uit te kunnen voeren. Gaat er iets kapot aan de camper? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Breng uw camper gerust bij ons langs voor camper reparatie. Wij zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd weer wegrijdt in uw gemaakte camper. Zo kunt u er weer jarenlang plezier van hebben.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een CI camper of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw camper te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen om de campers in het echt te bewonderen en uw wensen te bespreken met één van onze medewerkers.