Chausson campers occasions

Of u nu met een sportieve buscamper of met een uitgebreide integraal camper op reis wilt gaan, met een Tweedehands Chausson camper zit u helemaal goed. Chausson campers bieden u de passie, uitrusting en comfort die perfect passen bij het reizen met een camper. Bij Bosma Campers helpen wij u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe camper. Of dat nu een tweedehands Chausson camper is of een camper van een ander merk, wij staan altijd voor u klaar zodat u uw volgende vakantie goed kunt beginnen.

Chausson campers van Franse bodem

Chausson campers komen van oorsprong uit Frankrijk en zijn dan ook vooral daar erg bekend. Het merk maakt deel uit van de Trigano groep. De Trigano groep is één van de grootste ondernemingen op gebied van recreatievoertuigen in Europa. Hierdoor worden de Chausson campers ook in de rest van Europa steeds succesvoller. Zeker omdat u binnen de wereld van de Chausson camper keuze heeft uit verschillende uitvoeringen. Hierdoor is er voor iedereen wel een passende camper uitvoering.

Een buscamper, half-integraal of een integraal

Binnen de wereld van Chausson campers vindt u eigenlijk alles wat u nodig heeft. Er zijn namelijk verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere camper liefhebber wel een geschikte camper te vinden is. Zo kunt u kiezen voor een sportieve versie in de vorm van een buscamper, maar ook voor een halfintegraal of volledig integrale camper. Het is maar net welke stijl het beste bij u past. Een buscamper is eigenlijk een ingerichte bestelwagen, maar heeft alles wat u nodig heeft. Wilt u toch wat meer luxe en ruimte, dan komt u uit bij een halfintegraal of volledig integraal. Een halfintegraal is een combinatie van een alkoof camper en een integrale camper. Deze hebben vaak een kleinere alkoof, waardoor ze wat voordeliger zijn in zowel de aanschaf als de brandstof. Een volledige integraal camper heeft als voordeel dat de ruimte optimaal kan worden benut en dat deze wat ruimer is dan de andere soorten.

De voordelen van een tweedehands chausson camper

  • Chausson campers zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder de van en de volledig integraal camper
  • Een Chausson camper heeft een design met de juiste combinatie van passie, uitrusting en comfort
  • Bosma Campers zorgt ervoor dat uw camper een volledige campercheck en nieuwe APK krijgt
  • Bij ons betaalt u geen afleverkosten voor uw tweedehands Chausson camper
  • Onze medewerkers adviseren u graag bij de aanschaf van uw nieuwe camper
  • U kunt zowel online als in de fysieke showroom onze campers bewonderen
Het kopen van een tweedehands Chausson camper heeft een hoop voordelen.

Gebruikte Chausson campers kopen bij Bosma Campers

Een tweedehands Chausson camper kopen doet u bij Bosma Campers. Wij zijn ruim 20 jaar actief in de camperbranche en houden ons bezig met de inkoop en verkoop van tweedehands campers. Wilt u uw huidige camper verkopen? Dan kopen wij deze graag van u over. Een nieuwe, tweedehands camper kopen? Ook dan staan wij voor u klaar. Binnen ons ruime assortiment heeft u meer dan voldoende keuze uit onze occasion camper. Alle campers die wij binnen ons assortiment verkopen zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Bekijk gerust eens de verschillende merken en campers via onze website of kom langs in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u de campers in het echt zien om te kijken of het echt wat voor u is en kunt u uw wensen bespreken met één van onze medewerkers.