Challenger camper occasions

Op vakantie gaan is iets bijzonders. Een fraaie camping biedt alle mogelijkheden om tot rust te komen en je batterijen eens goed op te laden. Kamperen kan natuurlijk op vele manieren; je kan een tent opzetten, je kan de caravan achter de auto zetten, of je gaat in je camper op pad. Een tweedehands Challenger camper biedt alle mogelijkheden die je maar kan zoeken in een camper. Bosma Campers heeft altijd een ruim aanbod in Challenger campers tegen lage prijzen, zodat jij straks in alle luxe op vakantie kan gaan.

Challenger campers worden gebouwd in Frankrijk

Natuurlijk wordt de Challenger camper in Frankrijk gebouwd. In welk land zullen ze immers meer verstand hebben van kamperen? De fabriek van Challenger staat in Tournon sur Rhône, een kleine honderd kilometer onder Lyon. Hier worden de Challenger campers in elkaar gezet, waarna ze hun weg vinden door Europa. Deze campers staan bekend om hun goede bouwkwaliteit en bij Bosma Campers zijn we dan ook zeer tevreden over de tweedehands Challenger campers die we te koop aanbieden. Ze hebben een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en zijn niet voor niets zo populair.

Challenger campers bieden comfort aan bestuurders en passagiers

Een van de belangrijkste onderdelen van een goede camper, is comfort. Wie lange ritten maakt naar verre oorden, wil dit natuurlijk zo ontspannen mogelijk doen. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor de passagiers. Daarom hebben Challenger campers een verwarming die door de hele opbouw gebruikt kan worden tijdens het rijden. Ook zijn de stoelen voor de passagiers comfortabel en beschikken ze over in hoogte verstelbare hoofdsteunen, zodat iedereen zich er prettig in zal voelen. Op die manier wordt zelfs een rit naar Zuid-Frankrijk of Spanje een bijzonder aangename ervaring, die bijdraagt aan het plezier van de vakantie.

Challenger campers bieden luxe en comfort voor alle inzittenden.

Polyester maakt de Challenger camper sterk en makkelijk te reinigen

Challenger maakt sinds 2001 ruimschoots gebruik van polyester. De beplating van het dak, de wanden, allemaal worden ze gemaakt van deze kunststof. Het resultaat is een sterke opbouw, die goed beschermd is tegen krassen en schokken, maar ook zich ook uitstekend houdt bij het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Hagelbuien worden beter verteerd en mocht het toch een keer tot schade komen, dan is polyester gemakkelijk te vervangen. Het materiaal maakt de Challenger campers ook nog eens makkelijk schoon te maken, zoals je dat gewend bent van kunststof.

Veel opties voor prima prijzen

Of het nu gaat om een nieuwe of een tweedehands Challenger camper, ze beschikken altijd over een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Challenger campers zijn kwalitatief erg sterk en beschikken over veel opties die het leven van de ‘bewoners’ een stuk aangenamer maken. En is er goed voor gezorgd, dan gaan ze lang mee en kan je nog heel veel jaren genieten van al het goeds dat deze camper te bieden heeft.

De voordelen van een gebruikte Challenger camper samengevat

  • Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
  • Veelvuldig gebruik van polyester biedt bescherming en is makkelijk schoon te houden
  • Comfortabel voor bestuurder en passagier
  • Altijd een goed aanbod tweedehands Challenger Campers bij Bosma Campers

Vind uw tweedehands Challenger camper bij Bosma Campers

Bij Bosma Campers hebben we altijd ruim tachtig campers op voorraad en een aanzienlijk deel van die voorraad bestaat uit tweedehands Challenger campers. Deze campers zijn stuk voor stuk goed onderhouden, bieden een ruime opbouw waar heerlijk vakantie gevierd kan worden en beschikken over comfort voor bestuurders en passagiers, zodat de bestemmingen nooit te ver zijn.

Bosma Campers biedt goede service en garantie

De tweedehands Challenger camper van uw dromen gevonden? Dan kunt u ervan op aan dat de camper wordt afgeleverd met een gratis campercheck en een nieuwe APK. En dat is niet alles, want wij geven bij het afleveren van elke camper een uitgebreide uitleg over de vele functionaliteiten die hij bezit. Op die manier gaat u perfect voorbereid en zonder zorgen op pad met uw nieuwe Challenger camper.

Bekijk de tweedehands Challenger campers in onze showroom

Bosma Campers, voor verkoop, onderhoud en advies

Bosma Campers is meer dan alleen een uitstekende plek om tweedehands campers te kopen. Naast occasion campers, bieden we ook camper reparatie en camper onderhoud en natuurlijk kunt u bij ons ook uw camper verkopen. En aangezien onze experts alles weten over de campers, zijn ze altijd beschikbaar voor advies en het beantwoorden van vragen. Niet helemaal zeker welke camper het beste bij u past? Toch liever nog even in gesprek over de verschillen tussen de verschillende soorten campers? We helpen u graag. U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen om eens rustig te kijken naar ons aanbod en op die manier te bepalen welke camper het beste bij u past.

Onze merken