Autostar campers occasions

Op zoek naar een camper vol comfort en innovatieve oplossingen? tweedehands Autostar campers van Bosma Campers bieden u alles wat u nodig heeft. Bekijk gerust ons online aanbod of kom langs in de showroom.

Op dit moment zijn er geen Autostar campers beschikbaar

Frans comfort en innovatie

Autostar campers komen van oorsprong uit Frankrijk en behoren tot de Trigano groep. Vandaag de dag probeert het merk zich te profileren als luxe camperbouwer. Aan boord van de camper, maar ook aan de buitenkant, ziet u deze luxe al snel terug. De camper is voorzien van verschillende innovatieve oplossingen en heeft alles wat u nodig heeft. Daarnaast is er aan comfort ook geen gebrek bij de Autostar camper. De camper is voorzien van heerlijke bedden, een relatief ruime badkamer en voldoende opbergruimte. Hierdoor kunt u al uw spullen netjes wegwerken. In ons aanbod hebben wij regelmatig verschillende tweedehands Autostar campers van verschillende modellen.

De voordelen van een tweedehands Autostar camper

  • Autostar campers hebben een comfortabele uitrusting en een prachtig design
  • De occasions zijn van hoge Franse kwaliteit
  • Autostar campers hebben een scherpe prijs
  • Bij Bosma Campers voorzien wij de camper van een campercheck en een nieuwe APK
  • De camper experts van Bosma Campers kunnen u alles vertellen over de verschillende campers
Autostar campers hebben een comfortabele uitrusting en alles aan boord

Gebruikte Autostar camper kopen bij Bosma Campers

Bosma Campers is al ruim 20 jaar actief in de camperbranche en kan u dan ook perfect op weg helpen naar uw nieuwe camper. Binnen het assortiment van Bosma Campers heeft u keuze uit verschillende campermerken, waaronder de Autostar campers. Wij vinden het erg belangrijk dat alle campers in ons aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u met een gerust hart op pad gaat met uw nieuwe camper. Wanneer u bij ons een camper koopt, voeren wij een complete campercheck uit en voorzien wij de camper van een nieuwe APK. Wilt u uw camper verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw camper graag van u over zodat u hier geen werk aan heeft.

BOVAG-garantie

Wanneer u een camper aankoopt bij Bosma Campers, dan zorgen wij ervoor dat uw camper rijklaar wordt geleverd. Toch kan er iets gebeuren met de camper wat van te voren niet kon worden voorzien. Daarom kunt u bij aankoop van de camper aanvullend kiezen voor de BOVAG-garantie. Hierdoor heeft u 6 maanden complete garantie. Daarnaast voeren wij dan ook een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt uit.

Onderhoud en reparatie

Ook na de garantieperiode staan wij voor u klaar. Er kan natuurlijk altijd iets kapot gaan aan de camper of schade ontstaan. Wanneer dit het geval is kunt u de camper met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij voeren de camper reparatie vakkundig voor u uit, waardoor u er snel weer in weg kunt rijden. Ook periodiek camper onderhoud voeren wij graag voor u uit. Door uw Autostar camper eens in de zoveel tijd te laten onderhouden bent u eerder op de hoogte van eventuele problemen. Hierdoor bespaart u op kosten, maar voorkomt u ook eventuele gevaarlijke situaties. Onze camper experts weten precies wat ze moeten doen om u weer vele veilige kilometers te laten rijden.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze Autostar camper of over één van onze andere occasion campers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze camper experts kunnen u alles vertellen over de verschillende tweedehands campers in ons assortiment. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Bij Bosma Campers staan wij altijd klaar om samen met u uw perfecte camper uit te zoeken.