Adria campers occasions

Wilt u dit jaar graag met de camper op vakantie? Dan kiest u voor avontuur en dat is precies waar een Tweedehands Adria camper voor staat. Een camper van hoge kwaliteit, waar u zorgeloos mee op reis kunt gaan en die uiteraard een heerlijk comfort biedt. Bij Bosma Campers kunnen wij u helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe, tweedehands Adria camper.

Het meest verkochte merk in Nederland

Adria campers hebben een uitstekende combinatie van ontwerp, stijl en kwaliteit. Hierdoor ziet een Adria camper er niet alleen prachtig uit, maar is deze ook nog eens praktisch ingericht en gemaakt van kwalitatieve materialen. Er wordt veel gebruik gemaakt van innovatieve oplossingen en door gebruik te maken van sfeervolle leefruimtes wordt er een waar thuis-gevoel gecreëerd in de camper. De campers van Adria gaan daarnaast gerust jaren onbezorgd mee en het is dan ook niet vreemd dat Adria het meest verkochte campermerk is in Nederland. Bij Bosma Campers hebben wij geregeld verschillende Adria campers te koop in verschillende uitvoeringen.

Veilig op pad met een gebruikte Adria camper

Adria campers worden ontworpen met drie pijlers in gedachten, namelijk: veiligheid, comfort en plezier. Hierdoor weet u zeker dat u met een Adria camper altijd fijn en zorgeloos op pad kunt gaan. Daarnaast worden duurzaamheid en milieuvriendelijkheid meegenomen in het proces bij Adria en staat dit hoog in het vaandel. Bij Bosma Campers zorgen wij ervoor dat uw camper volledig is klaargestoomd wanneer u deze bij ons aanschaft. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor een nieuwe APK en een complete campercheck uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat de camper reparatie en het camper onderhoud tot in de puntjes is uitgevoerd indien dat nodig is. Hierdoor kunt u gerust bij ons wegrijden in uw nieuwe, tweedehands Adria camper. Daarnaast kunt u kiezen voor een aanvullende BOVAG garantie van 6 maanden. Hierdoor heeft u niet alleen 6 maanden garantie, maar ook een grote beurt en een BOVAG onderhoudsbeurt zijn dan inbegrepen. Er kan tenslotte altijd iets voorkomen wat van tevoren niet gesignaleerd kon worden. Door voor de BOVAG garantie te kiezen, kiest u voor meer zekerheid.

De voordelen van een Tweedehands Adria camper

  • Een Adria camper heeft een praktische indeling
  • De kwaliteit van een Adria camper is erg hoog, waardoor u er lang van kunt genieten
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn bij Adria erg belangrijk en worden meegenomen in het proces
  • Veiligheid, comfort en plezier staan bij Adria voorop
  • Adria is het meest verkochte campermerk in Nederland
  • Bij Bosma Campers helpen wij u graag uw perfecte camper uit te zoeken
  • Bosma Campers zorgt voor een APK en volledige campercheck
Het kopen van een tweedehands Chausson camper heeft een hoop voordelen.

Tweedehands Adria campers kopen bij een betrouwbare dealer

Uw nieuwe, tweedehands Adria camper vindt u bij Bosma Campers. Wij zijn al jaren actief in de camperbranche. Wanneer u een camper aan wilt schaffen, dan heeft u bij ons keuze uit verschillende merken campers. Alle occasion campers binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg voor u klaargemaakt. Wilt u uw huidige camper verkopen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze tweedehands Adria campers of over één van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u de tweedehands campers op uw gemak bekijken en kunnen onze medewerkers u adviseren tijdens uw aankoop.