Camper merken

Bent u op zoek naar informatie over specifieke campermerken? Van alle merken campers die u bij ons kunt kopen, is voor u een informatiepagina geschreven. Zo vindt u gemakkelijk de verschillen tussen de camper merken die er zijn en die wij aanbieden. Heeft u een vraag over de beste camper merken van Bosma Campers? Neem dan vooral contact met ons op.

Camper merken top 10

De beste camper merken vindt u bij Bosma Campers. In onze showroom zijn deze camper merken dan ook vaak terug te vinden. Onze camper merken top 10 bestaat dan ook uit de meest populaire campermerken uit onze showroom.


Campermerken uit verschillende landen

Soms is het wenselijk om campermerken uit specifieke landen te halen. Iedereen heeft zo een voorkeur voor een land voor de beste merken campers. De campermerken die u bij Bosma Campers terugvindt, hebben wij voor u onderverdeeld in de landen waar zij vandaan komen.

Italiaanse camper merken

Wilt u Italiaanse camper merken vergelijken? Italiaanse camper merken staan voornamelijk bekend om hun luxe uitstraling, maar dat betekent niet dat ze meteen ongelooflijk duur moeten zijn of inleveren op comfort. De volgende campermerken komen uit Italië.

 • CI: Italiaanse camper merken stralen altijd een bepaalde luxe uit. Cl campers zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze aanzienlijk minder snel stuk gaan. Verzeker jezelf van jarenlang plezier met een fijne Cl camper.
 • Elnagh: De Elnagh campers staan bekend om hun lichtgewicht bouw. Ze zijn stabiel en beter geïsoleerd dan veel andere campermerken. Zelfs onder de Italiaanse camper merken vallen ze dankzij deze bouw op. Daarnaast komen ze met de vertrouwde Italiaanse uitstraling die erg luxe overkomt.
 • McLouis: Als je een echt luxe camper merk zoekt, dan zijn McLouis campers echt wat voor jou. Dit Italiaanse camper merk straalt van binnen en buiten luxe uit dankzij de hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze campers voorzien van de nieuwste innovaties. Een modern hoogstandje onder alle campermerken.
 • Rimor: Ben jij op zoek naar een goedkope camper waarmee je simpelweg kan genieten van jouw avontuurlijke vakantie? Dan heb je met Rimor een perfect campermerk. Goedkoop betekent niet meteen dat het een slechte kwaliteit is, maar juist dat je alleen de basisbenodigdheden bij je hebt. Voor een betaalbaar avontuur is dit de juiste keuze voor jou.
 • Roller Team: Roller Team staat bekend als één van de meest betrouwbare Italiaanse camper merken. Vooral onder de buscamper merken vallen ze op, doordat dit compacte type camper gemakkelijk te onderhouden is.

Duitse camper merken

Er zijn veel Duitse camper merken, wat natuurlijk niet heel verbazingwekkend is. Duitse camper merken staan erom bekend dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, zoals we wel meer gewend zijn van Duitse producten. Bij Bosma Campers vindt u de volgende Duitse camper merken.

 • Burstner: Misschien wel één van de oudere camper merken, maar daardoor ook juist ongelooflijk betrouwbaar en bevestigt in kwaliteit. Met een Bürstner camper ben je verzekerd van een goede camper waar je lang van kan genieten. Met de nodige luxe kun jij volop genieten van jouw vakantie.
 • Carthago: Carthago campers zijn heerlijk luxe campers. Ze veroveren een terechte plek in de camper merken top 10, omdat ze luxe en kwaliteit leveren tegenover een eerlijke prijs. Zo geniet je met zekerheid van jouw camper.
 • Dethleffs: Dethleffs staan niet voor niks ook in de camper merken top 10. Ze zijn van goede kwaliteit, zijn mooi opgebouwd met alle gemakken van dien. Je weet met dit campermerk zeker dat je een betrouwbare camper hebt aangeschaft.
 • Eura Mobil: Zoals de echte Duitse camper merken, is ook Eura Mobil een betrouwbaar merk. Doordat ze in veel verschillende maten komen, zit er voor elke groepssamenstelling een goede optie tussen. Zo kun jij lekker op vakantie met zo veel of zo weinig mensen als je maar wilt.
 • Frankia: Frankia is een campermerk dat je verzekert van de hoogste kwaliteit campers. Doordat alles in eigen productie gemaakt en samengesteld wordt, garanderen ze campers die lang mee op reis gaan en niet zomaar kapot zullen gaan. Perfect voor lange vakanties dus.
 • Hobby: Als je een unieke camper zoekt, dan zijn Hobby campers echt een camper voor jou. Qua Duitse camper merken een klassieker qua kwaliteit en innovaties, maar dankzij hun eigen stijl weet je zeker dat je opvalt op de weg. Een fijn campermerk voor de eigenzinnige camper bestuurder.
 • LMC: Typisch aan Duitse camper merken is de functionaliteit waar Duitsers om bekend zijn. Ze weten voor een goede prijs, goede kwaliteit te leveren en dat geldt ook voor LMC campers. Deze campers gaan lang mee en zijn erg weerbestendig, waardoor je binnen de ruigste weersomstandigheden kunt genieten van jouw camper.
 • Knaus: Zoals echte Duitse camper merken betaamd, zijn Knaus campers voorzien van de beste functionaliteiten. Daarnaast onderscheid dit campermerk zich door de grote hoeveelheid verschillende type campers. Zo zit er altijd een camper voor jou bij.
 • Pössl: De camperbussen van Pössl zijn een hoogwaardig staaltje Duitse campertechniek. Door hun ruimtelijke inrichting voelen deze campers groter aan dan ze zijn. Dankzij hun compacte formaat kun je deze campers gemakkelijk dagelijks gebruiken, maar ook snel mee op pad nemen op een langere vakantie. Dit is dus één van de meest ideale campermerken voor iedereen die houdt van het camperleven.
 • TEC: Hoewel TEC campers ondertussen niet meer gemaakt worden, zijn er nog altijd veel tweedehands TEC campers op de markt te vinden. Dit getuigt al van die echte, eerlijke Duitse camper merken kwaliteit. Ze blijven lang goed en zijn nu ook goedkoper op de kop te tikken. Een ideale keuze dus qua prijs/kwaliteit verhouding.

Franse camper merken

Franse camper merken zijn wat minder opvallend op de weg. Toch vallen deze Franse camper merken niet te onderschatten. Franse camper merken staan erom bekend dat ze een hoge mate van comfort bieden, waardoor ze bij veel mensen steeds meer voorkeur krijgen.

 • Autostar: Niet alleen het comfort van de Franse camper merken komt naar voren bij Autostar campers, maar ook hun luxe uitstraling doet hen uitblinken binnen deze categorie. Een camper merk dat met alle facetten van het camperleven rekening houdt, perfect voor elke camper liefhebber.
 • Challenger: Een van de meest comfortabele campermerken zijn Challenger campers. Voor een lange rit wilt iedereen ontspannen onderweg zijn. Bij Challenger houden ze hier rekening mee bij hun vele verschillende camper soorten. Gun jezelf dus een prettige reis met een heerlijke Challenger camper.
 • Chausson: De Chausson campers zien we steeds meer en meer terug op de wegen in Europa. Dankzij de vele opties binnen het Chausson aanbod is er altijd voor iedereen een goede camper te vinden. Wees de voorloper in camper land en gun jezelf een prachtige, Franse camper.
 • Rapido: Onder de Franse camper merken vallen de campers van Rapido enorm op. Niet alleen zijn dit campers van hoge kwaliteit, ze bieden ook veel opbergruimte. Daarnaast staat comfort bij Rapido voorop en dat merk je vooral in het interieur. Rapido’s zijn dus een fijne en betrouwbare camper onder de Franse camper merken.

Overige landen

De overige campermerken komen uit Spanje, Slovenië en België. Dit maakt deze merken campers niet minder goed, maar ze zijn simpelweg unieker in Nederland.

 • Benimar (Spanje): Met al 40 jaar bestaansrecht zijn Benimar campers een betrouwbare keuze voor een fijne camper. Dankzij de goede prijs/kwaliteit verhouding weet je zeker dat je een goede camper hebt waar je lekker mee op vakantie kunt gaan.
 • Adria (Slovenië): Adria staat met recht in de camper merken top 10, want dit is het meest verkochte camper merk in Nederland. Dankzij de innovaties en de comfort levels binnen dit campermerk, voel jij je helemaal thuis in jouw nieuwe camper.
 • Homecar (België): Homecar campers kunnen ongelooflijk veel hebben. Ze zijn erg ruimtelijk opgebouwd en daardoor ook comfortabel voor gezinnen. Niet voor niks bestaat dit merk al jaren en is het een voordelige keuze voor veel camperliefhebbers.

Luxe camper merken

Maakt het u niet uit waar uw campermerk vandaan komt, maar wilt u een afweging kunnen maken tussen luxe camper merken, dan kunt u gebruik maken van de volgende lijst campermerken die u kunt kopen bij Bosma Campers. Vooral de Italiaanse camper merken staan bekend om hun luxueuze uitstraling, maar ook buiten deze campermerken zijn nog een aantal opvallende luxe camper merken.

Buscamper merken

Bij Bosma Campers kunt u ook buscamper merken vinden. Deze buscamper merken bieden een strak model om in rond te rijden. Door hun compacte bouw zijn ze gemakkelijk te besturen en passen ze op veel plekken. Deze compactheid betekent niet dat de buscamper merken niet door gezinnen gebruikt kunnen worden. Ze zijn dus in alle gevallen zeker het bekijken waard. Bekijk hier ons actuele aanbod buscampers.