Buscamper

De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, dat is wat een buscamper huren u biedt. Bij Bosma Campers maken we deze droom betaalbaar en toegankelijk. Onze buscampers zijn uw mobiele thuis ver van huis, uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en onvergetelijke reis. Ontdek ons ruime assortiment online of breng een bezoek aan onze showroom om de perfecte buscamper voor uw volgende avontuur te vinden.

Buscamper huren: Compact, maar van alle gemakken voorzien

Wilt u op vakantie pittoreske dorpjes met smalle wegen bezoeken of gewoon lekker de stad in gaan en makkelijk kunnen parkeren? Wat uw vakantieplannen ook zijn, met een buscamper maakt u ze waar. Van heerlijk kitesurfen of suppen aan de kust tot hiken of mountainbiken in de bergen. Maar ook voor een citytrip-reis langs de mooiste Europese steden of juist de kleinste pittoreske dorpjes is een buscamper de ideale huur camper.

Een buscamper is smaller en wendbaarder dan een camper, waardoor u bijna overal komt, waar u met een normale auto ook komt. Als u eenmaal in een camper hebt gereisd, wilt u nooit meer terug.

De voordelen van een buscamper huren in Hoogeveen

  • Mogelijkheid om door smalle straatjes te navigeren: Hun compacte formaat maakt het eenvoudig om zelfs de meest nauwe wegen te verkennen.
  • Gemak bij het vinden van parkeerplaatsen: De grootte van de buscamper vergemakkelijkt het parkeren in zowel stedelijke als landelijke gebieden.
  • Alles binnen handbereik: Door de efficiënte indeling hebt u gemakkelijk toegang tot alle voorzieningen zonder het gevoel te hebben in een groot en log voertuig te reizen.
  • Ideaal voor avontuurlijke koppels: Het compacte en handige ontwerp is perfect voor twee personen die op zoek zijn naar avontuur.
  • Economisch voordeel op ferry’s: Vooral nuttig voor reizen naar plaatsen zoals Scandinavië, waar buscampers vanwege hun lengte van minder dan 6 meter vaak goedkoper zijn op de ferry.

Slimme indeling en huiselijk comfort

De indeling van onze buscampers is doordacht en efficiënt, van de keuken tot de slaapruimte. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Met comfortabele bedden, een functionele badkamer en een volledig uitgeruste keuken voelt u zich snel thuis, waar uw reis u ook brengt.

Huurperiode: vrijdag tot vrijdag

Wij verhuren per week (ook in het hoogseizoen) van vrijdag t/m vrijdag. Halen op vrijdag: tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Inleveren op vrijdag: tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Wilt u de camper op een andere dag ophalen of terugbrengen, dan betaalt u een overbrugging tot de vrijdag.

Onze flexibele huurperiodes, van vrijdag tot vrijdag, bieden gemak en structuur voor uw reisplanning, terwijl onze heldere voorwaarden rond eigen risico en borgsom zorgen voor een zorgeloze ervaring. Met deze beloftes streven we ernaar om elke reis met een Bosma Camper onvergetelijk te maken.

Onze huurvoorwaarden voor een zorgeloze ervaring

Om uw huurervaring zo aangenaam mogelijk te maken, is het goed om kennis te nemen van onze voorwaarden. Zo hanteren we een eigen risico van €1500 voor eventuele schades en vragen we een borg van €2000. Deze borg krijgt u binnen vier weken na inlevering van de camper terug, eventueel aangepast voor schadekosten of als de binnenkant niet schoon is teruggebracht. Huisdieren en reizen naar wintersportgebieden zijn niet toegestaan met onze campers.

U krijgt instructies voor vertrek

Heeft u nog geen ervaring met campers? Geen nood, wij geven u van tevoren uitleg over de camper en de uitrusting. En ook wanneer u onderweg bent zijn wij altijd bereikbaar voor alle antwoorden op uw vragen over de camper.

Waarom een camper huren bij Bosma campers

  • Altijd gloednieuwe buscampers
  • Uitgebreide uitleg bij ophalen
  • Huurcampers te bekijken in onze showroom
  • Na huren mogelijkheid tot kopen met korting

Uw campervakantie begint hier

Onbezorgd genieten van vrijheid, avontuur en comfort in een luxueuze camper? Dan is een buscamper huren bij Bosma Campers in Hoogeveen iets voor u. Of u nu een buscamper wilt huren om Drenthe te verkennen of het buitenland wilt opzoeken, met onze buscampers gaat u met een gerust gevoel op vakantie.

Bekijk onze beschikbare campers, vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Hoogeveen om de campers in het echt te bekijken.

Inbegrepen kilometers 2000 km per week.

Prijzen 2024
01 januari 2024 t/m 30 april 2024 950,- p/w
1 mei 2024 t/m 30 juni 2024 1100,- p/w

1 juli 2024 t/m 30 september 2024

1250,- p/w
1 oktober 2024 t/m 30 december 2024 950,- p/w

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

(Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden)