Camper huren

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen camper, maar wilt u eerst de ervaring opdoen voordat u de grote stap zet? Of gaat u gewoon graag met een camper op vakantie, in de regio of daarbuiten? Een camper huren in Drenthe geeft u de mogelijkheid om het camperleven te ontdekken, zonder dat u vastzit aan de langetermijnverplichtingen en kosten. Kies voor onze volledig uitgeruste campers van hoog kwaliteitsniveau en ga zorgeloos op reis.

  • Genieten van een camper, zonder hoge aanschafkosten
  • Geen kosten voor onderhoud en stalling
  • Verschillende modellen uitproberen

Op vakantie met de camper, zonder verplichtingen

Veel mensen dromen van het verkennen van de wereld met een camper, maar stuiten op het probleem van hoge aanschafkosten, onderhoud en de onzekerheid of een camper wel echt bij hen past. Het huren van een camper biedt een perfecte oplossing: u kunt genieten van de vrijheid en flexibiliteit van het reizen met een camper zonder de langetermijnverplichtingen en kosten. Het stelt u in staat om verschillende modellen uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij uw reisstijl past. Bovendien heeft u bij huren geen zorgen over onderhoud en opslag, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het avontuur dat voor u ligt.

Onze huurcampers

Of u nu de pittoreske dorpen van Nederland wilt verkennen, de adembenemende kustlijn van Frankrijk wilt bewonderen of een stedentrip wilt maken, onze campers bieden de ultieme vrijheid om uw vakantie op eigen tempo te beleven. Onze campers zijn uitgerust met alle gemakken, van een comfortabel bed tot een volledig ingerichte keuken, waardoor uw reis niet alleen een avontuur wordt, maar ook een thuis weg van huis.

De alkoof camper die gehuurd kan worden

Huur een camper in Hoogeveen en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Bevalt het avontuur? Dan krijgt u de exclusieve optie om uw nieuwe reisgezel te kopen.

Alles wat u moet weten over het huren van een camper

Huurt u bij ons een camper, dan zorgen we ervoor dat u volledig voorbereid op reis kunt gaan. Voordat u vertrekt, voorzien we u van een grondige uitleg over uw camper, zodat u met vertrouwen en kennis in kunt stappen. Schoonmaak? Laat dat maar aan ons over: Na uw reis zorgen wij voor de buitenzijde, zodat u zich kunt focussen op het nagenieten.

Huurperiode: vrijdag tot vrijdag

Wij verhuren in het hoogseizoen van vrijdag t/m vrijdag. Halen op vrijdag kan tussen 15.00 uur en 16.00 uur en inleveren op vrijdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Wilt u de camper op een andere dag ophalen of terugbrengen, dan betaalt u een overbrugging tot de vrijdag. Buiten het hoogseizoen om is er in overleg meer mogelijk.

Wilt u iets anders afspreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze voorwaarden voor een zorgeloze ervaring

Bij het huren van een camper bij ons, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van onze voorwaarden om uw ervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Er geldt een eigen risico van €1500 voor eventuele schade aan de camper. Daarnaast vragen we een borg van €1500, die binnen vier weken na het inleveren van de camper wordt teruggestort, eventueel verminderd met kosten voor schade of als de binnenkant niet schoon is. Huisdieren zijn niet toegestaan in de camper, net zoals reizen naar de wintersportgebieden.

Een camper huren in Drenthe?

Wilt u een camper huren in Hoogeveen? Om de regio te verkennen of om ermee op vakantie te gaan naar het buitenland? Onze campers staan klaar om u te vergezellen op de reis. Bekijk onze beschikbare campers, vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij onze showroom in Hoogeveen om de campers in het echt te bekijken.

Heeft u vragen over een camper huren in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.