Camper bemiddeling

Het verkopen van een camper is een behoorlijke klus. Zo kan het lastig zijn om de waarde van uw camper goed in te schatten. Een te hoge verkoopprijs kan er voor zorgen dat u uw camper niet verkoopt en een te lage verkoopprijs kan er voor zorgen dat u honderden of zelfs duizenden euro’s misloopt. Ook het verkopen zelf is een lastige klus. Zo moeten er goede foto’s worden gemaakt die duidelijk weergeven van welke gemakken de camper voorzien is en moeten deze foto’s aan het juiste publiek worden getoond. Wilt u uw camper snel, zonder zorgen en voor de juiste prijs verkopen? Dan is de camper bemiddeling van Bosma Campers iets voor u. Door te kiezen voor camperbemiddeling van Bosma Campers worden alle onderdelen van het verkopen van uw camper voor u uitgevoerd en ontvangt u een goede prijs voor uw camper. Wilt u uw camper verkopen met de camper verkoop bemiddeling van Bosma Campers? Onze camperexperts zijn u graag van dienst.

Camper bemiddeling door Bosma Campers

Uw camper verkopen via de camper verkoop bemiddeling van Bosma Campers kent veel voordelen. Bosma Campers is een gevestigde naam in de camperwereld. Zowel doorwinterde kampeerders als beginnende kampeerders weten ons te vinden voor de aanschaf van een occasion camper. Het grote netwerk van Bosma Campers zorgt ervoor dat uw camper gezien wordt door een groter publiek, waardoor de kans op het bereiken van de juiste koper aanzienlijk groter wordt. Door te kiezen voor camperbemiddeling profiteert u van onze jarenlange ervaring en ons succes, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Zo wordt uw camper sneller én voor de juiste prijs verkocht.

Bosma campers kan u helpen bij de aan- en verkoop van uw camper

Taxatie

Bent u benieuwd naar de waarde van uw camper? Laat uw camper taxeren door een camperexpert van Bosma Campers. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de vereiste technische en economische kennis om uw camper op de juiste waarde te taxeren. Een taxatierapport is van grote waarde in het geval van schade. Voor de verzekering is een camper meestal niet zoveel waard. Is uw camper total loss? Dan keren ze vaak hooguit de dagwaarde uit. Met het taxatierapport heeft u een officieel document om aan de verzekering te tonen. Hierdoor kan het bedrag dat u van uw verzekering krijgt uitgekeerd aanzienlijk hoger zijn. Heeft u een conflict met uw verzekering over het uit te keren bedrag in geval van schade? De camperexperts van Bosma Campers hebben ruime ervaring op dit gebied en kennen de werkwijze van de verzekeraars. Bent u op zoek naar hulp of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wilt u uw camper laten taxeren? Voor slechts € 150,- euro wordt uw camper vakkundig getaxeerd door één van onze camperexperts. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over camper taxatie.

 

Bemiddeling

Het is mogelijk om uw huidige camper te verkopen via Bosma Campers. Door uw huidige camper te verkopen via Bosma Campers profiteert u van het succes en de ervaring van Bosma Campers, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Camperbemiddeling brengt geen extra kosten met zich mee. We spreken samen met u het bedrag af dat u voor uw camper wilt ontvangen en tellen hier onze winstmarge en de marge voor de gemaakte kosten bij op.

Het verkopen van uw camper is vervolgens onze taak. Na het bepalen van de verkoopprijs maken wij duidelijke verkoopfoto’s, zodat geïnteresseerden in een oogopslag kunnen zien van welke gemakken uw camper voorzien is. De verkoopfoto’s worden vervolgens op diverse verkoopkanalen geplaatst, zodat uw camper gezien wordt door het juiste publiek. Het is mogelijk om uw camper aan te bieden in onze mooie showroom in Hoogeveen, maar u kunt uw camper uiteraard ook zelf beheren tot deze verkocht is. Kopers kunnen er voor kiezen om de camper zo te kopen, maar het is ook mogelijk om een andere camper in te ruilen. Dit heeft geen invloed op het bedrag dat u voor uw camper ontvangt. Als de camper eenmaal verkocht is, ontvangt u uw geld. De garantie van de camper valt onder onze verantwoordelijkheid.

Wist u dat wij in 2007 meer dan 50 campers hebben verkocht via camper bemiddeling? Wilt u ook uw camper verkopen met camper verkoop bemiddeling? Neem dan snel contact met ons op. Aarzel niet te lang, want misschien was de koper van uw camper vandaag al bij ons in de showroom!

De kosten van camper bemiddeling

Wilt u uw camper verkopen via de camper bemiddeling van Bosma Campers? Camper bemiddeling van Bosma Campers is voor u volledig gratis. Door te kiezen voor camper verkoop bemiddeling wordt uw camper door ons verkocht en ontvangt u een redelijk bedrag voor uw camper, zonder dat u de werkzaamheden die horen bij het verkopen van een camper hoeft te verrichten. Met de camperbemiddeling van Bosma Campers wordt het verkopen van uw camper een fluitje van een cent.

Over Bosma Campers

Bosma Campers heeft meer dan 20 jaar ervaring in de camperbranche en is al ruim 7 jaar marktleider in deze branche. Wij zijn een full-service camperexpert die u zowel op het gebied van verkoop als op het gebied van onderhoud van campers graag van dienst is. Ons ruime assortiment tweedehands campers bevat een passende camper voor elk soort kampeerder. Naast camperverkoop en camper taxatie kunt u ook bij ons terecht voor reparaties en onderhoud aan campers. Uw camper is in goede handen bij onze ervaren, vakkundige campermonteurs.

Bosma campers specialist in de bemiddeling van in- en verkoop van campers

Contact, informatie en advies

Wilt u uw camper zonder zorgen voor een goed bedrag verkopen? Door te kiezen voor camperbemiddeling van Bosma Campers wordt uw camper verkocht via onze verkoopkanalen en hoeft u alle werkzaamheden die horen bij het verkopen van de camper niet zelf uit te voeren. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van camper bemiddeling, heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.