Camper afleveringspaketten

De campers van Bosma Campers worden aangeboden tegen een meeneemprijs. Dat betekent dat u de camper direct mee kunt nemen voor de prijs die op de website staat. Wanneer u een camper bij Bosma Campers koopt, kunt u er voor kiezen om deze te kopen in combinatie met een afleveringspakket. Een afleveringspakket is een pakket van diensten dat bepaalt hoe uw camper wordt afgeleverd. Onze camper afleveringspakketten zorgen ervoor dat u zelf kunt kiezen hoe de afleverings- en garantiecondities van uw camper eruit zien.

afleveringspakket 1

Afleveringspakket 1 

Eenvoudig 

- Beperkte campercheck.
bestaande uit: controle kachel, koelkast, boiler, water en stroom
- APK indien korter dan 4 maand
- Wasbeurt€ 295,- 


afleveringspakket 2

Afleveringspakket 2 

Standaard 

- Campercheck uitgebreid.
Check uitgebreid controle horretjes, verduistering, etc.
- APK nieuw
- Grote onderhoudsbeurt
- Distributieriem vernieuwen
- Wasbeurt
- 3 maanden garantie
- Grote onderhoudsbeurt
Uitsluitend bij een prijs vanaf € 12.000,-€ 995,- 


afleveringspakket 3

Afleveringspakket 3 

Uitgebreid 

- Campercheck compleet.
Complete check incl. controle accessoires
- Uitgebreid schoonmaken
- Grote onderhoudsbeurt + APK
- Distributieriem vernieuwen
- 4 nieuwe banden
- 6 maanden garantie BOVAG
Uitsluitend bij een prijs vanaf € 12.000,-€ 1495,- 

De camper afleveringspakketten van Bosma Campers

Bij Bosma Campers heeft u de keuze uit drie verschillende camper afleveringspakketten. Elk afleveringspakket bevat andere diensten. Wilt u dat uw camper alleen beperkt gecontroleerd wordt, een nieuwe APK krijgt (indien de huidige PK korter is dan 4 maanden) én schoon wordt afgeleverd? Dan is camper afleveringspakket 1 voldoende. Heeft u liever dat uw camper 3 maanden garantie heeft, voor de aflevering uitgebreid gecontroleerd wordt, een grote onderhoudsbeurt, een nieuwe distributieriem, een nieuwe APK krijgt én wordt gewassen? Dan is afleveringspakket 2 een betere keuze. Wilt u zich geen zorgen maken over de conditie van uw nieuwe camper? Dan is afleveringspakket 3 de beste keuze. Camper afleveringspakket 3 bestaat uit een complete campercheck, een uitgebreide schoonmaak, een grote onderhoudsbeurt, een nieuwe APK, een nieuwe distributieriem, 4 nieuwe banden en 6 maanden BOVAG garantie. Door te kiezen voor camper afleveringspakket 3 is uw camper na aflevering direct klaar voor gebruikt. Onze verschillende afleveringspakketten zorgen er voor dat u zelf kunt bepalen hoe uw camper wordt afgeleverd.

Waarom een camper afleveringspakket

De occasion campers op onze website worden aangeboden tegen een meeneemprijs. Voor deze prijs kunt u de camper direct meenemen en wordt hij niet door ons gecontroleerd en gekeurd. Wanneer u kiest voor één van onze camper afleveringspakketten controleren wij de camper, voordat wij deze bij u afleveren. Een camper afleveringspakket is niet verplicht, maar wel aan te raden. In ons assortiment vindt u uitsluitend tweedehands campers. Deze campers hebben al een aantal kilometers op de klok staan, waardoor er onderdelen kunnen zijn die aan vervanging toe zijn. Door te kiezen voor een camper afleveringspakket wordt uw camper voor aflevering gecontroleerd op de punten die u noodzakelijk acht en neemt u een camper mee naar huis die helemaal klaar is voor gebruik. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw camper en kunt u onbezorgd op reis.

Contact, informatie en advies

Bent u van plan om bij ons een tweedehands camper te kopen en wilt u meer weten over onze camper afleveringspakketten? Neem gerust contact met ons op voor advies of meer informatie over onze afleveringspakketten. Wij staan u graag te woord.